winx vila
Iskusan
- Poruka
- 5.734
Ti zavrsavas neku skolu i imas cemu da se nadas sto se egzistencije tice,a sacuvaces i zdravlje ako budes radila u struci dok ova druga osoba nema cemu da se nada. Gimnazija je go ****.
E sada dolazimo do dela koji je bitan... Sta je bolje od toga zavisi od toga sta ti zelis u zivotu.
Ja licno bicu uskoro akademski gradjanin,a imam dovoljno novca da priustim sebi neke stvari i meni je to sasvim dovoljno. Medjutim ono sto meni treba ne moze se niti nauciti,niti kupiti,tako da meni ovo u sustini i ne treba i rado bi se menjao sa nekim kao osoba B.
Sad ti to zavrsavas i cekas da budes "srecna" i da se "provodis",medjutim vreme prolazi i mladost prolazi i dok ti to zavrsis vecina toje generacije ce se pozeniti i poudavati,izlazice neke nove generacije,bice nova muzika tako da od nekog zesceg provoda je slaba vajda.
Osoba B je lili pametan ili je zesci debil sve zavisi kako se provodi. Ako su to neki zesci dozivljaji,menjanje partnera kao gace,putovanja,lake droge,orgije i sl onda je ta osoba ispala pametna. Ako su to klasicni izlasci sa prijateljima u neka fensi mesta gde svi stoje za svojim stolom,cevce neka picenca celu noc i slusaju tuc tuc muziku onda je to gubljenje vremena i ta osoba je debil koja nema pojma sta je zivot.
E sada kad ti zavrsis taj faks,udaces se i oticice vecina tvoje plate na decu i kucu i to tako da ti ces nastaviti da zivis isto kao sada.
kvalitatno studiranje ne mora da iskljucuje i kvalitetno orgijanje. sta ste bre zapeli sa tim vs pa vs