Ambicije, želje, očekivanja, planovi u novoj godini

neću ostaviti ništa. uživaću u životu takvom kakav jeste. sa nekoliko kila viška i usporenim refleksima za nervozu.:heart:

3bf4e4eb9766d73f0ecbc6c8f99cb2f965e0b45c176314008981c769c3395d7b.jpg

Nova godina mi skroz nevažna i nikad nisam pravio planove vezane za kalendarski početak godine. Nekako mi važniji rođendan, pa sam planove više vezao za taj datum. :cool: Ali da ne spamujem vlastitu temu. :hahaha:

Ne želim si ništa posebno u novoj godini. Zdrav sam fizički (čini mi se čak i mentalno :hahaha:), za pare se uvek snađem, ni po pitanju seksa nisam izgubljen slučaj :mrgreen:, zajebancije i šege će biti uvek ako daš i tražiš, tako da ne kvarim i tražim leba preko pogače. :cool:

Stiže Nova godina. Spremaju se slavlja, podvlače se crte, sabire se, oduzima, planovi se novi kroje. Šta očekujete u novoj godini? Koji su vam planovi? Ambicije? Želje?

Ostavićete se kafe?
Ostavićete se pića?
Ostavićete se duvana?
Ostavićete se seksa?
Nećete se ničega ostavljati?
Seksat ćete se tri put dnevno?
Prodaćete frižider, više ne stanete u selfi?
Krenućete da vežbate?
Dokopaćete se nekih para?
Bla, bla, bla,……….

Da li išta planirate ili vas baš briga? Kako šta naleti, dobro je naletelo? :lol:
ne podvlačim crtu, ne sabiram i ne oduzimam, nikakve planove nemam...ne očekujem ništa novo što već nije bilo...nemam nikakve ambicije ni želje

ne ostavljam kafu
retko pijem tako da nemam potrebe da ostavljam
ne ostavljam se duvana
već sam se dovoljno naostavljao koječega
neću seksat tri puta dnevno
nisam se podgojio, isto sam godinama
već vežbam
nadam se da ću se dokopat para

baš nas briga

Back