Ambasadori OEBS-a danas u Bujanovcu

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Ambasadori zemalja članica OEBS-a i predstavnici Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa razgovaraće danas u Bujanovcu o pitanjima neophodnim za funkcionisanje države na tom prostoru - o primeni Ustava i zakona Srbije i međunarodnih konvencija. Predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković rekao je da postoji okvir za rešavanje pitanja u navedenim opštinama i da je njega u junu usvojila Vlada Srbije u formi izveštaja kroz sedam tačaka. Sastanku će prisustvovati srpski i albanski politički lideri sa juga Srbije.
http://www.glassrbije.org/članak/ambasadori-oebs-a-danas-u-bujanovcu

Збогом Југу,
ко да си нам и требо на нашем свијетлом путу, брезалтернативном.....:bye:

A da mi pitamo te div - junake siptare koliko im treba dati - pa da se ponosno , dostojanstveno , demokratski i kosmopolitski povucemo na nove prostore , koje nam odrede ?? :)

Uz poklice : Beograd je svet ! .. i Maraton , maraton .... da ispanemo kuleri i fenseri u ocima citavoga sveta .... :D

Poslednja izmena:
IL da predamo Pcinjsku oblast ,il da zobemo Ruse - pitanje je sad ? :think: ... al ovim ,, nasim ,, laksa je predaja ... ruke i noge u vazduh - i nema da te glava boli ..... :think:

Grehota bi bila od Boga.
Tamo je Prohor Pčinjski.
Prelepe uspomene me vežu za njega.
Pre dvadesetak godina tamo sam čekao Novu Godinu
(u hotelu pored manastira)
A šljiva...
20. godina stara, iz bureta, zapečaćena voskom.
Kakvi Čivas Regali i ostalo.
Nema para da se plati koliko je dobra.

A da mi pitamo te div - junake siptare koliko im treba dati - pa da se ponosno , dostojanstveno , demokratski i kosmopolitski povucemo na nove prostore , koje nam odrede ?? :)

Uz poklice : Beograd je svet ! .. i Maraton , maraton .... da ispanemo kuleri i fenseri u ocima citavoga sveta .... :D

[URL=http://smayliki.ru/smilie-322842759.html][/URL]

Ovi intelektualci će da svedu Srbiju
na Beogradski pašaluk i
Kragujevački okrug.

Pečatiraju pozivni broj, energetiku i telekom.

lipsi im predao bez zadrške, bez da se osvrnuo sa sve 250.000 ljudi, žena i dece.

Sutra su u Vojvodini .

Prekosutra u Raškoj.

Nakosutra u...itd....ako nešto pretekne.

Цениш да им је Први све дао нако, брез милијарди инвестиција и милијуна радних места, тако потребних прћији којом Он управља?:eek:

Цениш да им је Први све дао нако, брез милијарди инвестиција и милијуна радних места, тако потребних прћији којом Он управља?:eek:

Nako , normalno.

Dosta mu što su ga instalirali na vlast da i on oseti malo moći...bar figurativno.

I opelješi još malo ove sirotinje što se tu i tamo koprca.

Do poslednjeg Srbina :)

Nako , normalno.

Dosta mu što su ga instalirali na vlast da i on oseti malo moći...bar figurativno.

I opelješi još malo ove sirotinje što se tu i tamo koprca.

Do poslednjeg Srbina :)

даклем стандардно,по плану, брезалтернативном.

- - - - - - - - - -

Једино ми врховне команде немамо..:sad2:

ма немој
а што је онда друг Први Подпрецедник?:evil:

и једно и друго
а и треће.:)

Jeste da.

p.s. kad sam već ovde , danas čitam da je samo poslednjih par godina ako se dobro sećam u proserbii nestalo / ukradeno oko 10.000 novorođenih beba ...kaže Predsednik tog udruženja za nestalu decu .
A zakon o slobodnom takozvanom usvajanju naše dece od strane stranaca je tako nekako tada i usvojen.

I sve to u zvaničnom , državnom porodilištu Narodni front...a roditelji nemaju pravo glasa ni mesta u medijima, tek poneka fusnotica.

Msm kako ti dobro stojiš s proserbskim ovdašnjim moderatorima i ne brišu te kao mene , možda da se usudiš da otvoriš temu o tome? :)

nekako mi se uklapa i u ovu : dole na Kosmetu se odrekosmo 250.000 duša, ovuda po proserbiii nam već otimaju bebe/decu i...možda nekom i bude interesantno .

bar za početak, m?

Back