Ambasada Srbije u Izraelu: Tel Aviv ili Jerusalim

Mirko_212

Elita
Poruka
15.178
Trenutno se Ambasada Srbije u Izraelu nalazi u Tel Avivu.Ja,kao pravoslavni hriscanin,kojih je ogromna vecina u Srbiji,kad idem u Izrael,idem da bih posetio Isusov grob.Crkva Svetog Groba se nalazi u Jerusalimu,i za ne daj Boze,Ambasada mi treba u Jerusalimu.Cisto prakticno za nas Srbe,ne zanima me politika velikih sila,niti odnosi jevreja i Palestinaca.Mene ,kao Srbina,zanimaju interesi nas Srba.
Ja sam za to da se nasa Ambasada u Izraelu premesti iz Tel Aviva u Jerusalim.
Izvolite.

Jerusalim uopste nije bezbedan... Meni se bas desilo da dok sam bila na platou ispred Al Aksa dzamije, bude bacen Molotovljev koktel i pusten neki vatromet (koji je imitirao zvuk mitraljeza). Nastao haos, bezanija, 100 izraelskih specijalaca se stvorilo u sekundi, jedva zivu glavu izvukli :mrgreen: A pri tome imas detektore za metal kroz koje prolazis na svakih 100 metara u Istocnom (Starom) Jerusalimu, jedino je Crkva Svetog Groba potpuno neobezbedjena, u nju moze da udje svako bez ikakve provere.

Jerusalim uopste nije bezbedan... Meni se bas desilo da dok sam bila na platou ispred Al Aksa dzamije, bude bacen Molotovljev koktel i pusten neki vatromet (koji je imitirao zvuk mitraljeza). Nastao haos, bezanija, 100 izraelskih specijalaca se stvorilo u sekundi, jedva zivu glavu izvukli :mrgreen: A pri tome imas detektore za metal kroz koje prolazis na svakih 100 metara u Istocnom (Starom) Jerusalimu, jedino je Crkva Svetog Groba potpuno neobezbedjena, u nju moze da udje svako bez ikakve provere.

Crkva Svetog Groba je potpuno bezbedna,jedino mogu popovi da se pobiju,ali to kratko traje :)

Loše znaš.

Ambasada Srbije kao uostalom i svih država treba da bude u Jerusalimu. Ako ni zbog čega drugog, zbog toga što je to grad koji istinski pripada božijem narodu.

"To your offspring I will give this Land.” GENESIS (12:7)

Треба,
1. ал кад дође ПОМАЗАНИК, тј СПАСИТЕЉ,
2. и кад се обниови ХРАМ,
3. и кад се 10 ИЗГУБЉЕНИХ ПЛЕМЕНА врати кући,
4. и када се сви народи ПОКЛОНЕ Изралеу
...
тек тада ће ЈЕРУСАЛИМ бити престоница Израела
....
ЈЕР ОВО САДА И НИЈЕ ИЗРАЕЛ, тј макар не онај који је обећан.
....
....е до тада....држите се земаљских закона, док се ови небески не испуне, и не правите се већим папама од самог Папе.
И глуматајте се на 555-333....пророчанства треба да испуни Онај који их је дао, а не да ту нешто талмудирате.

Moze da unese sta ko hoce. Niti te ko pretresa , niti prolazis kroz detektor metala (kao u slucaju Zida Placa ili dzamija), a i pored svega toga uspeju da unesu eksplozivne naprave.

Niko me nije pretresao kad sam isao na zid placa,samo su mi dali kartonsku kipu (kapica koja pokriva samo teme glave).I ne znam sta tu mogu da naprave,kakvu stetu,pa sa druge strane Zida placa se mole muslimani.

У Јерусалиму.

Али Срби су кукавице, тако да то неће бити одлучено.

Ali ako to ucine onda se mogu zatvoriti sve fabrike vojne industrije u Srbiji jer uglavnom izvoze u arapske zemlje

vredi razmisliti ili ne?

Uglavnom ja bih sutnuo ambasadu u Jerusalim.

Nek se desava nesto

Back