- Poruka
- 5.394
Dva ovakva, namestaj valjda imaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno je da muža nisi zaboravila. Ostalo su sitnice.Desilo se jednom da sam zaboravila da ponesem svu muževljevu dokumentaciju tako da je u CG ušao bez ikakvog papira![]()
zasto peglas na moruKad sam išla sa decom, samo još nisam ponela operacionu saluinače, cela mesara, piljara, sve što je moglo da se obuče, pegla al za veš, da ne pominjem plažni asortiman sa po par rezervnih delova
![]()
Samo uveče ideš sređenBoze andjo izguzvale se stvari u putu treba se upicani uvece
boooze,uvece se ide u toplesuBoze andjo izguzvale se stvari u putu treba se upicani uvece
Зона суМрака или суБрака, дође му на исто...Ovo si čitao u Zoni sumraka, je l![]()
Udarila nemaštinaUpravo sam na plazi, i da prijavim da sam spakovala viska 20 posto. To sam tek sad skontala, na licu mjesta![]()
Jes valaUdarila nemaština![]()
Ovo si čitao u Zoni sumraka, je l![]()
Bolje da ti uplati i da te posalje samogСамо ми треба ово: Бермуде са 6 џепова, шешир и хавајска кошуља, да стану документа, четкица за зубе, бријач, пљоска и моб...
И женско, да ме поведе на Кубу!
![]()