zato što je naveden nečiji blog.
OK, jel u redu da navodim tekst i slike a da ne potpisem autora? Jel mogu da potpisujem strane sajtove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato što je naveden nečiji blog.
OK, jel u redu da navodim tekst i slike a da ne potpisem autora? Jel mogu da potpisujem strane sajtove?
Mislim da to nije toliko bitno, dobri su i jedni i drugi, mnogo je bitnije ko pravi i ugradjuje prozor, bar je to moje misljenje. Samo da nisu kineski, turski
Sta mislite o postavljanju komarnika sa vratima sa vanjske strane roletne, znaci kad spustim roletnu taj komarnik ostaje vani. Sta mislite kako bi to izgledalo?
I sta mislite o sivoj roletni sa sivom kutijom na bijeli prozor, cuo sam da se bijela dosta prlja pa bih se zato odlucio za sivu.
ja se odlucih za pvc, ali kosta prilicno.....
da li neko ima preporuku za ok majstora za obradu spaletni? stari je stan i bice tu mnogo rupa
izgleda me ovaj za prozore malo z
rekao da ce doci da ih ugradi za 10-ak dana, a proslo 15...sad mi kaze do kraja sledece nedelje...a dala sam mu avans 1/2...sad bih odustala jer ne postuje rokove, ali mi garant ne bi vratio evre
mrzim nepostovanje rokova
Ne znam koja je tvoja prva, a koja druga ruka, ni da li raspolazes statistrickim podacima o zastupljenosti PVC/alu stolarije po evropskim domovima, ja ovu informaciju imam od prijatelja koji zive u Svedskoj, Svajcarskoj i Nemackoj. Pitala sam ih zbog sebe licno, sta se tamo koristi i sta je najbolje, jer sam nameravala da stavim PVC, ali posle njihovih prica sam odustala i samo dobro sredila svoju vec postojecu drvenu. Naravno, svako radi kako misli da je najbolje i najzdravije za njegovo zivotno okruzenje, ja licno volim prirodne stvari-roletne su mi od bambusa, namestaj drveni, tepisi od prirodne vune, odeca takodje. Ne kazem da trebamo da kosristimo iskljucivo ono sto je prirodno, na kraju karjeva to je danas i nemoguce, ali mozemo da smanjimo udeo vestackih (i vecinom kancerogenih) materijala na minimum.