АЛТЕРНАТИВНА ТРГОВИНА СА СУСЕДНИМ ЗЕМЉАМА

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Браћо Срби и сестре Србкиње, помаже Бог!

Ових дана сам се запослијо у једној државној фирми, добијо сам јако добар посо захваљујући пре свега Србским Напредњацима и њиховој борби за нова радна места. Сада имам пара да финансирам свој кафански живот, али ја ипак стремим вишим циљевима тако да ћу одређени део плате остављати за моју бизнис идеју, а то је алтернативна трговина.

Шта је алтернативна трговина?

Пре свега, треба да разумете да сам ја хибстер и припадам свецком хибстерском покрету. Ми хибстери се боримо против конформизма и залажемо се за различитост. Због тога се залажем за алтернативну, а не за обичну досадну трговину.

Алтернативна трговина подразумева избегавање плаћања пореза и осталих ствари које су досадне, нису кул и не уклапају се у хибстерски лајфстајл. Уа прописи. Правила правила да би ме удавила.

Него, да се вратимо на конкретну бизнис тему.

Да видимо која се алтернативна трговина може радити са суседним земљама. Ценим да овде међу вама има доста искусних бизнисмена и да могу добити проверене савете.

Македонија, Имам информације да се тамо набавља бензин и јефтине цигарете и дуван. Ко год има још неку информацију за алтернативну трговину са Македонијом нека јави.

Бугарска. Бугарска и Србија су познате по својој сарадњи у области алтернативне трговине. Али ја немам појма шта се тамо носи одавде, а шта из Бугарске на овамо.

Румунија. Ту такође немам појма какви видови алтернативне трговине се развијају на румунско-Србској граници.

Мађарска. Што се тиче Мађарске, знам да на мађарској граници цвета алтернативна трговина сухомеснатим производима, качкаваљима и сличним стварима из Мађарске. Ако имате још неку информацију, благодарим на томе.

Хрватска. Знам да преко Батроваца иде велика количина Србских цигарета. Још нека идеја у вези са алтернативном трговином са Хрватском би била драгоцена.

Република Србска. Ту немам представу да ли постоји уобште некаква алтернативна трговина на тој линији, и ако постоји о чему се ради. Свака имформација је добродошла.

Црна Гора. Из Црне Горе знам да се набављају цигарете, а такође није лоше да се нађе добра шема за његушки пршут и пљеваљски сир. Ако знате још нешто, јавите.

То би било то. Поздрав свима, колико вас има.

Poslednja izmena od moderatora:
Gde si Srbo Srbski Naprednjace, odavno te nije bilo, krenuo si svom snagom u reforme!

Свом снагом бате, нема се времена, посо, екипа, реформе ово оно.

Него тебрекс јел имаш неку идеју за алтернативну трговину осим ових што сам их набројао?

Издвојио бих неке паре да покренем бизнис, имам дара за те ствари, прасе у Техерану би продо. Имам јаку харизму и сошл скилс, скоро ко господин Вучић.

Свом снагом бате, нема се времена, посо, екипа, реформе ово оно.

Него тебрекс јел имаш неку идеју за алтернативну трговину осим ових што сам их набројао?

Издвојио бих неке паре да покренем бизнис, имам дара за те ствари, прасе у Техерану би продо. Имам јаку харизму и сошл скилс, скоро ко господин Вучић.

Kamen brate, kamen! Iz Bosne... Gospodin Vucic je najavio da ce graditi stanove, to ce mu trebati najvise!

:kafa:

Srbo brate, malo žu da ti prepravim rečnik, a ti povedi računa ubuduće. I poligon za politiku znaš gde je, pa ako poželiš da pikaš loptu, da se slučajno ne zaneseš ovde....a i ostali :lol:

Слободно Православна сестро, ска пробљем.

Јел имаш ти неку идеју за алтернативну трговину?

Ви овде изгледа немате појма, шта год да питам за неки савет нико ништа да каже.

Сетијо сам се исто једне идеје. Ови Пазарци дају џинс на лер, исплати се ако га ваљаш овако људима што их знаш, а ако узмеш на велико добијеш и добру цену. Није то богзна како исплативо, али као додатна зарада која одузима трунку времена ипак је добро.

Imam ja neku vezu sa politickim vrhom u Crnoj Gori, mogli bismo da iskoristimo to dok ne strpaju Mila u zatvor, a kako stvari stoje nece on jos dugo

Неће Мило у прдекану, он уводи Црну Гору у нато, а то му неће заборавити тек тако. Има он да јаше док је жив. Зови те људе па да правимо паре.

Back