Alternativna istorija Srbije u 21 veku

UofC:
A to sto si napisao o Mesicu...Molim te objasni mi samo kakve to veze ima sa onim sto sam ja govorio? Mi pricamo o obrazovanosti a ovaj postira neke gluposti koje nikakve veze sa temom razgovora nemaju. Ej ****** Mesic otisao u Banske Dvore i to je tebi argument u razgovoru o tome ko je bolje obrazovan... :shock: Wow. Po toj "logici" onda su Kritia i Alkibid bili obrazovaniji od Sokrata! :roll:
Pa tema topica nije najobrazovaniji politicar koliko ja znam vec nesto drugo a to je ko kako predstavlja svoju zemlju i sta je uradio za nju to je mnogo vaznije .Cinjenica je da je Miloseviceva politika kostala Srbiju jako skupo i od te promasene politike koja je dala tragicne rezultate se ili moze odustati ili i dalje nastaviti tako i dalje propadati a za to cemo optuzivati Vatikan ,Sorosa ,snorkijevce ,judeomasone, evokse ,povampirene ustase ...

svetolik trpkovic:
Pa tema topica nije najobrazovaniji politicar koliko ja znam vec nesto drugo a to je ko kako predstavlja svoju zemlju i sta je uradio za nju to je mnogo vaznije .Cinjenica je da je Miloseviceva politika kostala Srbiju jako skupo i od te promasene politike koja je dala tragicne rezultate se ili moze odustati ili i dalje nastaviti tako i dalje propadati a za to cemo optuzivati Vatikan ,Sorosa ,snorkijevce ,judeomasone, evokse ,povampirene ustase ...

Orginalna tema je bila poprilicno neodredjena i razgovor je skrenuo na pitanje Miloseviceve obrazovanosti. Kad smo poceli pricati o tome i kako je Mesica razvalio ti si postirao one gluposti koje veze sa zivotom nemaju.

Svi koji su izneli svoje stavove su, u sirem aspektu, u pravu, sto se tice Slobe, Djindjica, Kostunice i DOS-a, i to govoreci i u pozitivnom i u negativnom smislu. Znaci sve ono sto je receno u pozitivu ili negativu je tacno i logicno. I sto se tice obrazovanja, i sto se tice uticaja stranaka, i sto se tice politickog angazovanja... Ali ipak mislim da je najvecu zrelost (politicku) ipak iskazao Kostunica, koji je od neprimetnog politicara uspeo da dodje sa svojom strankom u sam vrh vlasti. Mislim da je on sa Slobom imao neke slicnosti (sto se tice programa stranaka), ali je bio demokratski orijentisan, sto je bilo veoma vazno (imati u nazivu stranke naziv "demokratska), tako da je mogao bez nekih vecih problema, praviti koalicije sa drugim demokratskim strankama. Naravno, kao pravoslavac, sto je cesto isticao, mogao je da osvoji simpatije Srpskog naroda, a kao demokrata, pravnik i nadasve obrazovan covek mogao je da svojom, hajde da kazemo, "antiratnom" politikom da komunicira i sa gradjanima drugih veroispovesti i nacionalnosti. Mislim da je on napravio dobar potez time sto je sacekao pravo vreme i pravog partnera (Djindjica), i jednostavno, sto je vec ranije spomenuto, nije na neki nacin dozvolio alternativu biracima koji nisu hteli da glasaju za Milosevica, a bili su skepticni prema liderima DOS-a, tako da je mudro iskoristio taj trenutak. To, po mom misljenju, ipak na neki nacin dokazuje da nije, neobavesten, kako mu neki pripisuju, da je spor jeste, ali i efikasan. To je upravo i definicija politike. Moje misljenje je da jos par godina, ako bude na vlasti, nece naci nekog koalicionog partnera kao sto je bio Djindjic, sa kojim bi mogao da efikasno i bez nekih vecih potresa da vodi Srbiju.

paola:
"Покојни Зоран се зајебао са Коштуницим"? Па Зоран никада не би ни примирисао власт да није као миш из леђа Коштуничиних ишао кроз отворена врата која је Воја одшкринуо! Коштуница је све њих увео у Парламент. Народ је још увек веровао само Коштуници. И сада му највише верује од свих из ДОСа, иако они тврде да су баш они заслужни за уклањање Милошевића. Медиокритети политички увек ће негирати праве величине. Па и ови садашњи остаци ДОСа. Зато њих Воја и не узима у обзир ни као политичке партнере ни као озбиљне политичаре. Ту се народ слаже и са Војом и са Томом! Минорци, били и остали!
ahahaha hehehe stvarnooo???
Mislim da je to mogao biti bilo ko drugi ,narodu to nije bilo vazno !
A ti verovatno ne znas ,posto si 5.okt. bila u nekoj mishijoj rupi , tog Voju su jedva dovukli na binu iako je tamo milion ljudi uzvikivalo njegovo ime ,zahvaljujuci neprevazidjenom dr.Zoranu Djinjicu .
Samo nek se Kostunica udruzuje za radikalima pa ce dobiti glasova kao SPS kojem ste vi pokrali glasove,vec su jednom gradjani Novog Sada prevareni od strane DSS tako da je sada to radikalski grad (zbog prevare Mikavice i 300 glasova vise za Maju tako vi dolazite na vlast) .
Koje su to prave velicine Seselj ?molim te lepo uporedi izjave,nacin govora,pristojnost i kulturu recimo tvog SHEKIJA i ZORANA k'o DUPE I MILIBROD :)

Eto, to je samo dokaz da je Voja (Koštunica) ipak ispao najpametniji...a?

A što se tiče Šešelja, niko od nas ga ne zna privatno da bi mogao da kaže da je nekulturan i da ne zna da se ponaša. Na političkoj sceni sve je dozvoljeno, ulog je svoj lični kredibilitet, a dobitak su glasovi birača. Možda Korać nije stvarno ***** (mada lično mislim da jeste), možda je Nikolić u stvari crvenkapa, a ne grobar, a možda je Čanak u stvari Slobin koalicioni partner...

Nego šta bi sa onim debilom iz "Otpora" - gde se zavukao?

iskander:
Eto, to je samo dokaz da je Voja (Koštunica) ipak ispao najpametniji...a?

A što se tiče Šešelja, niko od nas ga ne zna privatno da bi mogao da kaže da je nekulturan i da ne zna da se ponaša. Na političkoj sceni sve je dozvoljeno, ulog je svoj lični kredibilitet, a dobitak su glasovi birača. Možda Korać nije stvarno ***** (mada lično mislim da jeste), možda je Nikolić u stvari crvenkapa, a ne grobar, a možda je Čanak u stvari Slobin koalicioni partner...

Nego šta bi sa onim debilom iz "Otpora" - gde se zavukao?

ma voja rulllllleeeeees...:D

kazu djika voju izbacio u orbitu... :D pa taj bre slistio sve oko sebe u ds-u da bi sebe izbacio u orbitu, sad ce on nekome sa kim se popickarao jos ranije na ocigled cele javnosti, da bude majka tereza i da ga "izbaci u orbitu". kazu voja cutolog :D ne prica mnogo... pa normalno, covek je tako vaspitan nije tip koji prodaje muda za bubrege naciji i od toga pravi pozoriste i cirkus, kao sto je radio sm i ceo dos. i epilog, svi bivsi kvazi opozicionari a svi su manje-vise bili u dilu sa milosevicem na ovaj ili onaj nacin ga mrze. i svakim danom sve vise, pogotovu onda kada se u srbiji bilo sta pozitivno uradi.

Back