742617000027
Poznat
- Poruka
- 9.016
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam ja otvorio ovu temu u prvom postu bih napisao da se tema ne zatrpava velikim brojem linkova poluanonimnih treš bendova koji su na granici slušljivosti. Dajte ljudi nešto odabrano i kvalitetno.
Jes` da je u suštini čisti PROG rok, ali je još uvek alternativa. Marillion je u suštini jedan jaaako promašen i neuspešan bend i od svega što su snimili vredi preslušati svega nekoliko stvari. Ovo je jedna od njih.
Da sam ja otvorio ovu temu u prvom postu bih napisao da se tema ne zatrpava velikim brojem linkova poluanonimnih treš bendova koji su na granici slušljivosti. Dajte ljudi nešto odabrano i kvalitetno.
Primedba ti je neumesna. Muzički ukus je vrlo individualan a samim tim različit.
Opusteno ljudi... Poslusajte ono sto vam se slusa, niko vas ne tjera da slusate sve sto je tu okaceno...Pa ja rekoh da na ovom forumu naučim nešto novo i proširim spektar nekim novim kvalitetom. Znaš, na raznim forumima postoje ljudi koji samo zatrpavaju linkovima koje i sami ne preslušaju. Novajlija uvek preslušava prvo linkove tih najaktivnijih članova i kada posle preslušanih 40-50 linka ne nađe ništa interesantno onda više i ne prati dotičnog. Drugo očekivao sam neku diskusiju u vezi bendova i članova bendova naročito onih koji su manje poznati u Srbiji, kao i generalnu diskusiju vezanu za neke muzičke pravce. Ponajviše to očekujem od onih najaktivnijih.

Opusteno ljudi... Poslusajte ono sto vam se slusa, niko vas ne tjera da slusate sve sto je tu okaceno...![]()
Zasto se na svakoj temi neko mora raspravljati, nije mi jasno...
![]()
Pa eto, super ako nadjes nesto sto ti se svidjapa ja i jesam maksimalno opušten sao kažem šta očekujem. sad, ako ima - ima, ako nema - to je to