ALOGIA

• Začetnik teme Začetnik teme Courtney
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
boze, boze...
1. zwuce bolje od wetjine metal bendowa iz balkana
2. pa sta, likowi wole trilere, tj. ornamente uopste. tradicionalisti. :lol: sta fali dwojci? da i kolce ubace u spot...
3. ciko na zawija, cini ti se. samo ima malo zestoko wisok glas, na koji se treba nawitji. nadji musko koje zna izwutji te sopranske tonowe, bez puno fulanja, falseta, pa nadalje.
4. istina, na sceni malo djeluju kao da tezgare.
5. narodnjaci podrazumjewaju pare, tako da ih razumijem cak i ako stwarno pocnu swirati sa a. lukasom.
al dobro, swako ima swoje misljenje...

Ja ih video licno kako sviraju aci lukasu i nisu bili bilo koji nego sam prepoznao jednog od gitarista iz alogije.Elem,nego stetite se osvajaca kako su krenuli a kako su zavrsili ...

Onako dobri su imaju par dobrih obrada od Corbe i od nekih yu rock bendova!!Imao sam snimak na kompu kako sviraju Run to the Hills i jos neke pesme od Maidena,ne da su ih obradili svaka im cast!!!

boze, boze...
1. zwuce bolje od wetjine metal bendowa iz balkana
prvenstveno,kaze se SA Balkana.A da zvuce bolje od vecine,ne bih rekao...mozes ti da budes profilisan muzicar koliko god zelis,ali ako se u tvojoj muzici samo cuju tonovi,solaze i arpedja,a ne oseca se energija,onda treba da budes studijski muzicar.realno,ima boljih bendova.Konkretno,Tornado je bolji bend od Alogije[ u tom njihovom pauer/progresiv fazonu],ali mnogo smaraju sa hriscanstvom...
Drugo,Alogia se samo pojavila na pravom mestu u pravo vreme...inace nisu nista posebno,batali ti to sviranje,Brankovici su pre Alogije svirali u Psychoparadox-u [kao navodno "sviraju" jos uvek,a taj album nikako da izadje),koji takodje nije nista posebno.
Bolje ti obrati paznju na mladje bendove.

Alogia svira u Kragujevcu 28.03. u VULKANU a kao predgrupa bice moj omiljeni bend ALEK.Bice ludnica!!!!Jedva chekam da opet chujem ALEKA uzivo,a i ALOGIU!

Super su, omiljene pesme su mi Zar sunce vec zalazi i Tonem u san...ustvari su sve odlicne:D...Ali neznam bas tacno kako izgledaju i dal su slatki,znam samo da su dugokosi i to tako...Moze neko da postavi fotku?:D

Eto vidis zasto tebe i nisam prozivala na temi o HIMu...
Zato sto si u zivotu cuo za jos nesto...
A to da ti li su tru metalci glupi OK je da mislis...
(jer ja nisam tru...)

Svirali su u Kikindi pre otprilike nekoliko nedelja.. Ali nazhalost nisam stigla da ih chujem :/

Mada su utisci omladine iz grada extra .. Chula sam da su se extra proveli (:

Shto verovatno znachi da ni bend nije losh...

Back