ALO javlja: Da li Vučić razmišlja da raspiše izbore? Stiglo najnovije istraživanje, opšte slavlje kod naprednjaka, prisustvuje i predsednik

nije nista moglo da se uradi 15.03.
ok izaslo 300.000, neka je bilo i pola miliona i? sta?
sta je trebalo da urade pa da sansa ne bude izgubljena?
da se pobiju sa pandurima? da upadnu u skupstnu? da pobiju cacije iz cacilenda?
ne kapiram sta svi koji pricaju o tome "kako je sansa propustena" ocekuju da je trebalo da se desi?
dakle?

Da se izadje samo sa jednim zahtevom, a to su izbori. I da se nema povlacenja sa ulice sve do raspisivanja.

Prosecan stanovnik: Hocete li vi da uradite put od moje kuce do glavnog puta?
Studenti: Ne, mi smo ovde da pricamo o korupciji. 15 poginulih...
Prosecan stanovnik: Ma briga me za to, pitao sam za put!
Studenti: Znate, poginuli...
Prosecan stanovnik: Ma ne davi me vise...

Tako bi izgledale te studentske setnje.

Oskar: Hej ti budjavi iz opstine, zasto ljudima nije uradjen put?
Sluzbenik: Ja, pa ja, pa ja, pa onako...
Oskar: Dosta, da se odmah krene sa izradom projekta.
Publika: Aplauz!

I naravno da posle glasaju za njega. I tako se dobijaju glasovi od "krezubih", a ne tako sto ces ici okolo i da ih mrcvaris pricom koja ih ni malo ne zanima. Zato studenti i bilo koja druga grupa i ne mogu da ga pobede na terenu i odjednom.
Borba na terenu koji protivniku najviše odgovara.

nije nista moglo da se uradi 15.03.
ok izaslo 300.000, neka je bilo i pola miliona i? sta?
sta je trebalo da urade pa da sansa ne bude izgubljena?
da se pobiju sa pandurima? da upadnu u skupstnu? da pobiju cacije iz cacilenda?
ne kapiram sta svi koji pricaju o tome "kako je sansa propustena" ocekuju da je trebalo da se desi?
dakle?
Da se blokira recimo Gazela sve dok se ne ispune zahtevi/raspišu izbori.

Da se blokira recimo Gazela sve dok se ne ispune zahtevi/raspišu izbori.
Da se izadje samo sa jednim zahtevom, a to su izbori. I da se nema povlacenja sa ulice sve do raspisivanja.
ljudi bi otisli kuci pre ili kasnije. 300.000 ljudi sigurno ne bi ostalo na ulicama nedeljame ili mesecima.
kad bi se smanjio broj ljudi Zvala bi poslao pandure/zandarmeriju, pre ili kasnije bi rasturili blokadu.
bilo je mnogo blokada i pre i posle toga i nisu dovele nidocega. sekta se ocigledno ne rusi tako sto ce da se blokira neki put/most/raskrsnica...

Dobro je .Pre godinu niko cuo za studente. Sada ih ceo svet zna. Najvaznije imaju podrsku u Srbiji. Koliku videcemo na izborima.Na ovim lokalnim u unutrasnjosti je bilo tesno i nategnuto za Vucica. Beograd je skoro sigurno studentski ,mozda i N,S, i ostali veci gradovi. Kako god vreme radi za studente a protiv Vucica. Cekamo imena ,sto moze da pokvari odlican imidz studenata ,tu ne smeju da pogrese vec iskljucivo ispravni ljudi. Dolazi njihovo vreme,znaju jezike ,studiraju njihove poslove su uzeli polupismeni naprednjaci.

ljudi bi otisli kuci pre ili kasnije. 300.000 ljudi sigurno ne bi ostalo na ulicama nedeljame ili mesecima.
kad bi se smanjio broj ljudi Zvala bi poslao pandure/zandarmeriju, pre ili kasnije bi rasturili blokadu.
bilo je mnogo blokada i pre i posle toga i nisu dovele nidocega. sekta se ocigledno ne rusi tako sto ce da se blokira neki put/most/raskrsnica...
Presecanje neke važne saobraćajnice bi ga nateralo da raspiše izbore u roku od par dana.
Umesto toga, dobili smo ovo mučenje koje imamo sada, batine, suzavac, hapšenja, maltretiranja... plus, on radi na vraćanju svojih glasača.

Presecanje neke važne saobraćajnice bi ga nateralo da raspiše izbore u roku od par dana.
Umesto toga, dobili smo ovo mučenje koje imamo sada, batine, suzavac, hapšenja, maltretiranja... plus, on radi na vraćanju svojih glasača.
Ti radiš za Vučića...

isto bi bilo i tada.
izbore ne bi raspisao

Ево оригинал јаја од Момира

jaja.jpg
Nadam se da nisu baš original?

Prosecan stanovnik: Hocete li vi da uradite put od moje kuce do glavnog puta?
Studenti: Ne, mi smo ovde da pricamo o korupciji. 15 poginulih...
Prosecan stanovnik: Ma briga me za to, pitao sam za put!
Studenti: Znate, poginuli...
Prosecan stanovnik: Ma ne davi me vise...

Tako bi izgledale te studentske setnje.

Oskar: Hej ti budjavi iz opstine, zasto ljudima nije uradjen put?
Sluzbenik: Ja, pa ja, pa ja, pa onako...
Oskar: Dosta, da se odmah krene sa izradom projekta.
Publika: Aplauz!

I naravno da posle glasaju za njega. I tako se dobijaju glasovi od "krezubih", a ne tako sto ces ici okolo i da ih mrcvaris pricom koja ih ni malo ne zanima. Zato studenti i bilo koja druga grupa i ne mogu da ga pobede na terenu i odjednom.
Zaboravljaš samo jednu sitnicu - asfalt se ne jede.
Već dugo vremena jedino što glasači Vučića umeju da kažu pozitivno o njemu je: gradi puteve.
To "gradjenje puteva" neće večito da traje.
Struja prilično poskupljuje, prehrambeni proizvodi takodje, bolnice su u katastrofalnom stanju,...
Njegovi najverniji glasači, penzioneri, će to prvi osetiti.

Krah mafijaškog režima Aleksandra Vučića, iskazan u brojevima
Juče je na skupovima Srpske napredne stranke u 54 mesta bilo ukupno 18653 prisutnih, od kojih je 11492 učesnika plaćeno sa po 50 evra, tako da je samo za ovu svrhu potrošeno 574600 €, što predstavlja 0,5% sume od 115 000 000 dolara koju su napredni ministri ukrali prilikom rekonstrukcije železničke stanice u Novom Sadu.
Gde su bili toliki?
U NS ih nije bilo ni hiljadu.

A šta čeka onda, dosad ih je raspisivao svake godine skoro?

Ako je dobio te rezultate čega se onda boji, em je on taj koji diktira uslove, broji glasova, ne priznaje odluku sudova kad mu ne odgovaraju....ako je tako kao što kaže imaće ne 45% nego 55% barem.

Onda je miran i za EXPo i za sve.

Dakle raspisuj izbore, eto pobeđuješ :lol:
A ko kaze da on raspisuje izbore?Mozda mu gazde raspisuju izbore?
Mada ja licno i vjerujem da izbore raspisuju oni koji sa njim i upravljaju.

DA LI VUČIĆ RAZMIŠLJA DA RASPIŠE IZBORE? Stiglo najnovije istraživanje, opšte slavlje kod naprednjaka, prisustvuje i predsednik​

Građani Srbije jasno znaju šta žele, a najnoviji podaci istraživanja javnog mnjenja to i pokazuju

Kako saznaje Kurir, prema najnovijim podacima, Srpska napredna stranka raste i ima snažniju i veću podršku građana nego prošlog meseca.

Svi ostali su daleko ispod nivoa poverenja koji SNS uživa već godinama u Srbiji.

Ova informacija izazvala je oduševljenje u Srpskoj naprednoj stranci, gde je u toku slavlje. Čuje se muzika, ori se "Aco, Srbine i "Srbija, Srbija", a slavlju prisustvuje i predsednik Aleksandar Vučić.

vucic.gif

S obzirom na to da je evidento da građani Srbije žele mir, napredak, stabilnost i razvoj zemlje, koji nudi SNS i Aleksandar Vučić, realno je zapitati se da li predsednik, nakon ovih najnovijih podataka, razmišlja o raspisivanju izbora.

Kako piše Kurir, rezultati istraživanja trebalo bi da budu dostupni javnosti u narednih 48 sati.

vucic-idemo.gif

Inače, prema podacima koji su objavljeni pre mesec dana Srpska napredna stranka (SNS) ima podršku 48,2 odsto birača.

Podsetimo, danas su građani širom Srbije na okupljanjima na kojima je bilo 167.000 glasno rekli ne blokadama i zahtevali povratak normalnom životu.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...kod-naprednjaka-prisustvuje-i-predsednik/vest

navodno su SNSovci dobili rezultate novog istrazivanja po kojem raste podrska SNSu a svim ostalim listama je u padu.

Mozda Vucic zbog toga raspise izbore.

Misljenja?

Tihi,jesi li ti to počeo i otvoreno da navijaš za Vučića?

Back