- Poruka
- 43.786
Hvala hvala, uspeo si ipak da budeš prviJa bih samo iskoristio ovu priliku da čestitam 8 mart svim damama sa velkim grudima,a i onim sa srednjim pa čak i sa malim grudima,al to pod uslovom ako baš moram...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala hvala, uspeo si ipak da budeš prviJa bih samo iskoristio ovu priliku da čestitam 8 mart svim damama sa velkim grudima,a i onim sa srednjim pa čak i sa malim grudima,al to pod uslovom ako baš moram...
Haha,aj bar jednom i ja da budem prvi ...Hvala hvala, uspeo si ipak da budeš prvi![]()
Nema nikakvo.Nikako da pitam @Jugoslav Čvarak za potvrdu, ali vrv i ne moram. Naime, čvarak je od volim čvarke, a jugoslav od.. jasna stvar.
Avatar mačke pokazuje da je kao osoba najsličnija mački.
Dakle, ovo je jedan od najeksplicitnijih nikova na Krsti . Da ima još nešto da se doda, neko treće ime, koje bi to bilo?
au bre, komplikovano to ispaloNema nikakvo.
Cvarak u raznim varijacijama mi je bio nick na bivsem forumu, a Jugoslav me prozvao jedan tamo bivsi meni jako drag forumas koji je mrzio Broza, a ja bi mu uvijek pisao litanije.
Tu me Splico (zna ga svatko tko je barem nakratko bio tamo) krstio u Jugoslav Cvarak.
Sto se tice dijela Cvarak, pozadina nicka daleko je mracnija, ponajvise se radi o ekstremnoj islamofobiji moju sam ispoljavao za vrijeme imigrantskog vala.

Niieau bre, komplikovano to ispalo![]()
Nije, jednostavno je.au bre, komplikovano to ispalo![]()

Istina, sada sam se vise na Zidove presaltao, ali islamofobija je itekako prisutna, ne prema sijitima, vec sunitima, ponajvise bliskoistocnim.znala sam da je cvarak zbog islama
Vidis kako ti mene lijepo poznajes.Njegov nik u potpunosti i sasvim lepo sazima ideologiju i sve ono sto kroz pisanje mozes shvatiti o njemu![]()

Kako rece Dr. Vojislav Seselj na kraju svoje zavrsne rijeci pred haskim sudom: "Pa, imao bi jednu stvar da nadodam."Da ima još nešto da se doda, neko treće ime, koje bi to bilo?

Nemoj ćera da iskoci odnekud sa napravljenom sobom...Radna nedelja gotova, počeo vikend, jupi![]()