pop80
Elita
- Poruka
- 16.876
de si ti sad?Stari grad, Kartagena, Kolumbija."Majklu" sam dao 20k pezosa, reče mi: "Ćao, Vin dizel"Zaljubio sam se zauvek u državu i kontinent. Evropa me više neće videti.
Blago njima a blago i meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de si ti sad?Stari grad, Kartagena, Kolumbija."Majklu" sam dao 20k pezosa, reče mi: "Ćao, Vin dizel"Zaljubio sam se zauvek u državu i kontinent. Evropa me više neće videti.
Blago njima a blago i meni.
Kući, munZe.de si ti sad?
:pa šta kenjaš evropa te više neće videti!!!Kući, munZe.:
znači još jedan moonzeKući, munZe.:

i ti si??znači još jedan moonze![]()
Da mi ponudiš Berlin 5star hotel, sve plaćeno reko bi, ae beži. Mislio sam na to da me neće više videti putovanja tamo.pa šta kenjaš evropa te više neće videti!!!
Ko je još?znači još jedan moonze![]()
aha..ja mislio u Kolumbiji si i ne vraćaš se više..ko moj brat Familija što zapalio za Kambodžu..znaš za njega??Da mi ponudiš Berlin 5star hotel, sve plaćeno reko bi, ae beži. Mislio sam na to da me neće više videti putovanja tamo.
Ja sam NBGKo je još?
ja imam stan na Altini izdajem i kupio sam kod pošte one ogromne što se pravi zgrada..treba biti gotov do sledeće godine.. u Zemunu sam bar jednom mesečno..najlepši deo Beogradaima nas, da
iznogud nešto ne dolazi, ali taj je![]()
Sinnke je dugo živeo u munzeKo je još?
Voleo bih, dobri moj ali je malo verovatno. Jedino da se ženim ili da kad budem penzija da je prebacim tamo. Ili, da sam gej, nije opcija.aha..ja mislio u Kolumbiji si i ne vraćaš se više..ko moj brat Familija što zapalio za Kambodžu..znaš za njega??
Nisam čuo, neka mu je sretno.Buržujčinoja imam stan na Altini izdajem i kupio sam kod pošte one ogromne što se pravi zgrada..treba biti gotov do sledeće godine.. u Zemunu sam bar jednom mesečno..najlepši deo Beograda
nisam ja... žena je kupila na Altini brate pre 10 godina bilo nešto džaba 850 eura kvadrat..kod pruge zgrada kod stanice.. a ovaj sad pola keš pola kredit..al rata kredita oko 400 eura a izdavaćemo za 400 min.. znači sam sebe otplaćujeBuržujčino![]()
gledaj na yutube njegove vlogove iz kambodže..Voleo bih, dobri moj ali je malo verovatno. Jedino da se ženim ili da kad budem penzija da je prebacim tamo. Ili, da sam gej, nije opcija.Nisam čuo, neka mu je sretno.
Takoreći, komšija.Ja sam NBG
U Zemun sam išao u srednju školu

Ću odgledam. Gotivan mi onaj nemac iz južne afrike , isti ovaj fazon. Kurt caz. Ode na Haiti šmele i oće da mu rade vudu magiju. Prvo mu rekli nešto smešno para a na kraju neke jiljade dolara. Još mu pokazali mrtvački sanduk. onako .
:familija osuđen u Srbiju za dilovanje i zapalio za Kambodžu.. tamo živi i pravi odlične Vlogove..baš je popularanĆu odgledam. Gotivan mi onaj nemac iz južne afrike , isti ovaj fazon. Kurt caz. Ode na Haiti šmele i oće da mu rade vudu magiju. Prvo mu rekli nešto smešno para a na kraju neke jiljade dolara. Još mu pokazali mrtvački sanduk. onako .:
Ako, bolje nego da leži ovde.familija osuđen u Srbiju za dilovanje i zapalio za Kambodžu.. tamo živi i pravi odlične Vlogove..baš je popularan
Miledi, izvini što ti napravismo posla.ovo sve sto ama bas nikakve veze nema sa fotkama cemo prebaciti.. tek da se ne iznenadite
jer ovo ipak nije kafić