Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e okrenem danas bivseg poslodavca... kao da se nista nije desilo izgleda startujem u subotu, ponedeljak

drzite mi palceve sutra u podne imam vazan poziv <3 <3 <3 najvise me placa ova firma, vredim mnogo ok ali ne toliko...

ako mi ovo ne upali... ebg moram u drugu firmu, smaranje

e okrenem danas bivseg poslodavca... kao da se nista nije desilo izgleda startujem u subotu, ponedeljak

drzite mi palceve sutra u podne imam vazan poziv <3 <3 <3 najvise me placa ova firma, vredim mnogo ok ali ne toliko...

ako mi ovo ne upali... ebg moram u drugu firmu, smaranje

zar nisi samostalni referent tj imucan do neba i dalje do saturna
i sam svoj gazda ?

opet si se pocepao na par licnosti jel.
Odluci se vec jednom....da li si Apolon ili Baja Patak :lol:

Буди посебан....

Screenshot_2023-02-25-10-35-14-705_com.miui.gallery-edit.jpg

ja ni ne znam... prvi si poceo to ti je sigurno, ni ne mrzim te :D

vidi, uletis u temu sa vremena na vreme, pametujes i odmah te preklopim sa cinjenicom kako si pedaliran iz mod tima nakon nasih okrsaja

ti si staaar forumas, malo je tuzno, kada dignete vas stari copor i svi dobiju po njusci

kada sam bio nov clan forki me medju prvima sprdao, meni je zao da ga vozim ponekad uvek se setim da je siromasan i da ima tu neku depresiju vidi se iz pisanja, rastrgli ga demoni ima svoje neke unutrasnje bitke...

tebe ni ne diram prvi, ti ces mene uvek imati u najgorem secanju, razumem te, ali kao stari forumas morao si da dobijes preko njuske, zbog coporisanja :)

ajd pusti sad lose teme, ne mraci, pustio sam muziku <3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back