gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
AaaaPa zaključali Biksi
Niste bili dobri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AaaaPa zaključali Biksi
Gde si ljubaviiiiiiiVeliko su sranje napravili, umesto da nas drze u oboru i budu srecni, oni ga raspuste i omoguce nam da se raspemo po celom forumu

Hei caoGde si ljubaviiiiiii
Pa ni ti meneDrugacije me se ne bi ni setio
Stvarno je cicisteVeliko su sranje napravili, umesto da nas drze u oboru i budu srecni, oni ga raspuste i omoguce nam da se raspemo po celom forumu
Pa skontah da bezis od menePa ni ti mene

Da li je ovo dobar momenat da se obnovi Reddit grupa "Mile Guze spokoja"Veliko su sranje napravili, umesto da nas drze u oboru i budu srecni, oni ga raspuste i omoguce nam da se raspemo po celom forumu
Jok, ja sam uvek na Bixiju, 24/7, eto do sada, sad cu da idem na pdf Inje i PrasinaPa skontah da bezis od mene
Grupa ili Cet? Čet i dalje postoji, tako daDa li je ovo dobar momenat da se obnovi Reddit grupa "Mile Guze spokoja"
@Cosmopolite mi se nešto ne javlja tamo, a i @Android of Notre Dame je otturčila nalog
Jok, ja sam uvek na Bixiju, 24/7, eto do sada, sad cu da idem na pdf Inje i Prasina
Ali sex imaš?Ne radite mi zazubice, na antibioticima sam, nema pivo
Drugo sleva je lepše
To je bilo u utorak, sad može i pivoAli sex imaš?
To možeš
Jbš pivo

Niša lepšeTo je bilo u utorak, sad može i pivo
A i prijeNiša lepše
Pivo posle ....

Nema na čemu kolega, i drugi putE to su zazubice
Hvala bjebo

to onda kad si imala jos vecu temperaturu?To je bilo u utorak, sad može i pivo

meni ona na ovoj slici lici na muskarca koji je staviop balone pune vodom iz zahebancije.