All inclusive letovanje u Crnoj Gori

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.393
Ne znam ni šta bih rekla....Ispada da je najeftiniji All inclusive 160 evra po noćenju...u Crnog Gori...:roll:

Koliko vam ove godine treba para za all inclusive letovanje u Crnoj Gori

1652968794-shutterstock_2128158494-750x563.jpg

Ukoliko ne idete preko agencije, mora se priznati da je ovakav vid letovanja poprilično skup. Dok u Grčkoj all inclusive letovanje može da se nađe za oko 1.000 evra, cene za crnogorske hotele su primetno veće.

Jedna od najjeftinijih varijanti preko agencije je oko 1.600 evra za 10 noćenja u jeku sezone, u hotelu Vile Oliva u Petrovcu.

A preko Bookinga, najjeftiniji all inclusive aranžman jeste hotel Krušik – HILLS u Čanju, u kojem za boravak od 10 noćenja, porodica mora da izdvoji oko 2.500 evra. U pitanju je smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi sena 200 metara od plaže Čanj. Smeštajni objekat ima bar, zajednički salon i vrt. Gostima smeštaja su na raspolaganju karaoke i recepcija koja radi non-stop.

Takođe u Čanju, ali u hotelu Pear Beach, sličan aranžman košta 3.000 evra. Nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi se na 150 metara od plaže Čanj.

Za oko 3.300 evra sa decom možete letovati u mestu Bijela, u hotelu Carine Delfin koji ima četiri zvezdice. U ponudi ima privatnu plažu i bazen u zatvorenom.

Najzad, preko 4.000 evra treba izdvojiti za luksuzni hotel Iberostar u Bečićima. Objekat ima 2 bara i 2 restorana u kojima se služe jela crnogorske i internacionalne kuhinje. Gosti mogu da isprobaju pića i koktele bez napuštanja bazena ili da probaju jela sa bogatog menija na bazi švedskog stola. Hotel poseduje 2 bazena i zaseban dečji bazen.

Kakvih 1.600€, kakvi bakrači...

Svakako je jeftinije uzeti neki mali apartman, studio, kako ih već zovu. Jeste da za klopu moraš sâm da se snađeš, a te sobice često nemaju ni kuhinju, ali opet te izađe manje kad se svede račun (iz iskustva govorim). Na kraju krajeva, i nisi došao da ždereš i uživaš u ne znam kakvom luksuzu (koji će im, recimo, bazen pored mora koje je tu na dohvat ruke?), nego da obiđeš mesto, iskupaš se u moru, baviš se nekim zanimljivim aktivnostima (za koje, opet, troškovi ne izađu ni približno toliko) itd.

Da se razumemo, i ja bih voleo (kao i većina) da imam dovoljno love da mogu da biram, da ne razmišljam, da ne moram da vagam i strogo vodim računa o troškovima. Ali budimo realni, na ovim prostorima malo ko može da si priušti luksuz te vrste.

a hrvatska npr
mada šta će vam all inclusive, polupansion i ok švedski sto je dovoljno
U hotelima - strahovito skupo (govorim, konkretnije, za Lošinj jer tamo planiram da idem pa gledam kakva je situacija). U privatnim smeštajima koje sam pomenuo iznad - neuporedivo povoljnije. I slažem se za ovo drugo. Polupansion, švedski sto i teraj Miško.

Сећам се пре 20-ак година ласт минит понуда 200 евра ол инклузив Алања, Турска, авионом. Хотел са 4 звездице... Долазимо и први дан(на вечери) у хотелу сачекује нас власник хотела и каже кроз смех а ви сте ти због којих ћу да банкротирам...тога више нема нигде...

gledala sam sada malo i onako presla samo ali vidim da ima i Turske i Grcke po slicnim cenama...
pocetak septembra recimo 7 dana oko 550 evra, 10 dana bi verujem bilo oko 700 evra ali nema dodatnih troskova i ide se avionom...
Turska je previse malo. Hoteli sa 3* su ocajni, all inclusive su sokovi iz kesice i cajevi. Jedan hotel gde smo
bili nije imao ni zasvodjen restoran nego napolju, ako padne kisa nista od rucka. Sledece godine smo isli
u hotel sa 5*, to je prava stvar u Turskoj. Grcka moze jeftinije ali tu se hranis po restoranima. Najbolja
iskustva sam imao sa Spanijom.

Turska je previse malo. Hoteli sa 3* su ocajni, all inclusive su sokovi iz kesice i cajevi. Jedan hotel gde smo
bili nije imao ni zasvodjen restoran nego napolju, ako padne kisa nista od rucka. Sledece godine smo isli
u hotel sa 5*, to je prava stvar u Turskoj. Grcka moze jeftinije ali tu se hranis po restoranima. Najbolja
iskustva sam imao sa Spanijom.
vidis Spaniju nisam ni gledala :) hvala za preporuku :)

Tražim neki smeštaj blizu plaže u Crnoj Gori između bara i budve, bilo koje mesto. Međutim sve što je novije i pristojno košta preko 500 evra za 7 noćenja za dvoje. Jel to relana cena ili buking ubija sa cenama? Ako neko ima neki predlog neka kaže :) Druga polovina avgusta

Back