All in

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Pokeraski izraz, koji je meni kao strastvenom kockaru posebno drag.

Idete li all in u vezama- svim, ponekim, ili nikada ne treba ici all in.

I ako ne, zasto?

I ako ne, zasto?

kad stekneš iskustva, kad pojedeš dovoljno fažola onda postupaš razumno , ovako kao boldirano. dok si mlad i zelen treba iće svim srcem i novčanikom. u svemu.

poker je najlipša kartaška igra:D

I ako ne, zasto?
Zaboravih da si sam sebe opisao kao papucara i da kazes da u tvojim vezama ti kao i da ne postojis vec samo tvoja draga i tvoja predstava o njoj.
To valjda znaci "all in", zar ne?
Onda odgovor na tvoje pitanje je da nikada nisam isao "all in", a mozda ni 30%.

- - - - - - - - - -

Ti to ozbiljno? Pogledaj neki pokeraski klip sa all in potezima, razumeces metaforu odmah.
Ma znam sta je "all in", vec sta tebi znaci "all in" u vezama?

kad stekneš iskustva, kad pojedeš dovoljno fažola onda postupaš razumno , ovako kao boldirano. dok si mlad i zelen treba iće svim srcem i novčanikom. u svemu.

poker je najlipša kartaška igra:D

Jeste.

Znaci ogranicavati se, racunati i preracunavati, uvek?

- - - - - - - - - -

Ma znam sta je "all in", vec sta tebi znaci "all in" u vezama?

All in znaci da dajes sve na te karte.

Svakom po zasluzi. Ako to znaci kalkulusanje, onda neka bude kalkulisanje.

slažem se, usput, žene imaju jedan genijalan izum, ako kalkulišu onda to neće ni u ludilu nazvat kalkulisanjem, to je recimo , oprez al muškarac kalkuliše. i to je opet ok, takve ste, upecamo se u mrežu jer mi to oćemo, uživamo dok traje. razumni shvate da je kraj a nerazumni plaču kukaju šize i vene kidaju. a rješenje je jednostavno, samo nađeš drugu.

Ne zezaj da si od onih vecno zaljubljenih koji odlepe do daske za svakom zenskom sa kojom su u malo vecem kontaktu?:sad2:
Pa takvi se i zbog flerta napale i eto ih u velikoj ljubavi.z:shock:

Ja bre idem All in i kada zderem koficu KFC-a, a kamoli kada su zene u pitanju.:hahaha:

Zezam se, nije tako za sve, samo za neke.

Znam tipove koji cesto idu taj "all in" i mogu ti reci da je to propast za coveka po onome sto sam video.

Otkricu ti jednu tajnu, ti koji idu all in su vatra, i kako brzo sve daju, jos brze od vas koji kalkulisete se i hlade i ne daju nista. To su ljudi ekstrema, obicno, ili sve, ili nista.

- - - - - - - - - -

De bre nije propast cela kofica eeej :aaa:

:zcepanje:

Jbes coveka koji nije u stanju da u jednom obroku pojede 30 KFC Hot wingsa.

Back