Flame9446
Primećen član
- Poruka
- 817
e ljudi da vas pitam nesto...?
jel dehidrirate ili ste bar jako zedni kad se napijete ili dik se treznite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, meni se npr uvek suse usta kad se napijem :?Flame:e ljudi da vas pitam nesto...?
Moon Child:da, meni se npr uvek suse usta kad se napijem :?Flame:e ljudi da vas pitam nesto...?
Keeper:Moon Child:da, meni se npr uvek suse usta kad se napijem :?Flame:e ljudi da vas pitam nesto...?
pa u tom sluchaju gucnesh josh malo da pokvasish usta ;-)
Moon Child:pa to.. i tako u krug :?
Jao ja umirem za sokom posle pjanjenja jer bude kao oko 3-4 odjem qci probudim se u 5 sav mokar,zedan i usta mi se osushe(pijem najvishe tekilu pa zbog soli i limuna) i moram neshto da pijem a za to najbolje sluzi gazirano - zato cocta posle toga u wc i nazad u krevet miranFlame:e ljudi da vas pitam nesto...?
Ne mora, ali može da bude. Možda baš tako i počinju...u velikom, veselom, društvu....Kad_LupimLupim:E, to im reci! Alkoholicar je zavisnik. Piti u drustvu ne znaci biti zavistan!
Kad_LupimLupim:Zato je najbolje da udaris red zestine red neceg obicnog
Sipash pivo skoro do wrha chashe onda spishash malu chashu rakije i to ti je toCobRa-SiC-:Jel neko probao da rakiju gasi pivom ili vinom. To sam čuo da tako treba od jednog iskusnog alkosa al nikad nisam uspeo da to uradim. Ne mislim da gasi da bi se otreznio ali ovaj kaže da tad nema povraćanja.
Nasty_Mind:Sipash pivo skoro do wrha chashe onda spishash malu chashu rakije i to ti je toCobRa-SiC-:Jel neko probao da rakiju gasi pivom ili vinom. To sam čuo da tako treba od jednog iskusnog alkosa al nikad nisam uspeo da to uradim. Ne mislim da gasi da bi se otreznio ali ovaj kaže da tad nema povraćanja.takozvani beton ali to ti je bash ono samo za novu godinu ili rodjendan
A i Gorki list je mnogo dobar da izvuche stvar
(jbG tata mi drzi kafanu) tako da imam isqstva,tj saqpio sam kad je trebalo - kad je bilo mnogo loshe stanje...
![]()
e pa blago tebi... (shto imash granicu).Keeper:imam i ja granicu.
pre par nocji sam nalio kriglu neke zhestine, ni ne secjam se shta je bilo, i pio sam i pio i pio i kad sam se ustao i zaklatio se ostatak sam prosuo 8)
shta ti je karakter.
......a onda sam se sigrao sa hamletom![]()
meni bash ne. (8Moon Child:da, meni se npr uvek suse usta kad se napijem :?Flame:e ljudi da vas pitam nesto...?
ih, kako je ovaj Andej pun saveta. (8Keeper:pa u tom sluchaju gucnesh josh malo da pokvasish usta ;-)