Alkohol

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
"Ljuduje" ti li sa dragim krugom ljudi uz isti? Kako ga podnosite, i volite li ta sijela uz mezu ?

Inace pijem pivo, mada moze i rakija, kruska ili jabuka, sljivu bas i ne gotivim. Do deset velikh piva popijem ako je izlazak navece u pitanju, i pomalo pijane glave i sigurne motorike odem kuci ... ako je festa koja traje cijeli dan, ode i gajba :rumenko:

Juče mi čovek pek'o.
Prepek.
Od moje šljive, u mom dvorištu, u njegovom kazanu.
Mleko.
50 stepeni.
Ispalo oko 25 litara.
Jeb'o sam mu majku...
Kad se "ozidam", bar, glava neće da boli !

Bio sam u fazi opijanja tamo negdje poslije srednje škole . Kad je došlo do toga da sam pod čokom svakog vikenda
znao sam da se moram uozbiljiti jer je vrlo lako skrenuti stranputicom sa koje nema povratka . Odluku da prestanem
sa alkoholom sam donio u pijanom stanju . Sjećam se da se moj najbolji kolega smijao jer je mislio da lupetam .
Naveče je došao po mene opel rekordom 1700 ccm i džepovima punih novaca ali sam mu rekao da sam završio sa
alkoholom . Popizdio je i otišao tražiti novo društvo . Poslije 6-7 godina je poginuo u saobraćajnoj nesereći .

Do 30. godine sam pio pivo, a u najbolje vrijeme sam mogao popiti i po 10-ak komada. Sad sam daleko više orijentisan na vino! Naravno, pijem samo dobra vina. Em su ljepšeg ukusa i mirisa, em su elegantnija, em mi mnogo bolje legnu od piva jer nema nadimanja, mokrenja itd.

"Ljuduje" ti li sa dragim krugom ljudi uz isti? Kako ga podnosite, i volite li ta sijela uz mezu ?

Inace pijem pivo, mada moze i rakija, kruska ili jabuka, sljivu bas i ne gotivim. Do deset velikh piva popijem ako je izlazak navece u pitanju, i pomalo pijane glave i sigurne motorike odem kuci ... ako je festa koja traje cijeli dan, ode i gajba :rumenko:

Retko, ali se i to dešava :D :D Uglavnom su to osobe koje mogu mnogo više od mene da popiju. Mogu i ja mnogo da popijem, ali tu je situacija jasna. Danas mi je super, a sutra se ceo dan kajem što sam pio :D :D (ne povraćam, ne boli me stomak, ali mi nije dobro)

Juče mi čovek pek'o.
Prepek.
Od moje šljive, u mom dvorištu, u njegovom kazanu.
Mleko.
50 stepeni.
Ispalo oko 25 litara.
Jeb'o sam mu majku...
Kad se "ozidam", bar, glava neće da boli !

moj ex hoce da kupi plac u vrdniku
na placu 50 stabala sljive i desetak oraha
sadasnji vlasnik daje sljivu mestaninu koji od nje pece rakiju, pa podele..vlasnik placa dobije 50lit rakije
moj ex hoce da vadi i sljivu i orah i da pravi lavirint od zive ograde
oooooo nebo i svi bogovi, osvestite ga
ja mu kazem - plakala sam bre pre par meseci kad mi je komsijin klinac isekao ukrasni zimzeleni zbun koji nas deli, da bi ofarbao svoju zicanu ogradu u belo, a ti hoces da seces tolika stabla :fdlan:

moj ex hoce da kupi plac u vrdniku
na placu 50 stabala sljive i desetak oraha
sadasnji vlasnik daje sljivu mestaninu koji od nje pece rakiju, pa podele..vlasnik placa dobije 50lit rakije
moj ex hoce da vadi i sljivu i orah i da pravi lavirint od zive ograde
oooooo nebo i svi bogovi, osvestite ga
ja mu kazem - plakala sam bre pre par meseci kad mi je komsijin klinac isekao ukrasni zimzeleni zbun koji nas deli, da bi ofarbao svoju zicanu ogradu u belo, a ti hoces da seces tolika stabla :fdlan:

Nemoj mu dozvoliti to da uradi !

Da li je on svestan koliko vremena i ljubavi treba da se podigne
jedno plemenito drvo, rodonosna voćka, posebno !?

Nemoj mu dozvoliti to da uradi !

Da li je on svestan koliko vremena i ljubavi treba da se podigne
jedno plemenito drvo, rodonosna voćka, posebno !?

pa to u i ja kazem - da li si normalan bre, suze sam prolila zbog obicnog ukrasnog grma koji deli moje i komsijino dvoriste, a ti hoces da satres nesto sto je preko dvadeset godina raslo i pri tom - daje dobar plod!!
ebao ga lavirint!

pa to u i ja kazem - da li si normalan bre, suze sam prolila zbog obicnog ukrasnog grma koji deli moje i komsijino dvoriste, a ti hoces da satres nesto sto je preko dvadeset godina raslo i pri tom - daje dobar plod!!
ebao ga lavirint!
Tvoj ex je tupan.Trebalo je na vreme da oćelavi i da se ugoji.

ebao ga lavirint!

Vala, baš !
Ako mu je do lavirinata neka otputuje u Egipat ili Kinu !
A, voće neka pusti da rađa i živi !

Moj izbor je spram situacije.Dnevna varijanta kad sam na poslu je vinjak.Posle posla moze vino ako ide neka klopa inace ukoliko je solo cuga bez klope samo zestina.Pivo mi je kabasto i njega pijem samo leti kad su velike vrucine.

Bože sacuvaj !

Još nam samo kaži kako odes kući ?

Back