Veca je verovatnoca da ce prestati, nego da ce se propiti. Iiiiih, sa 22 godine i ja sam pila ko smuk, recimo od sesnaeste do dvadeset trece, poprilican staz a? Npr. za vece sam mogla da popijem po dvadeset votki ili tekila, da se olesim ko majka, mada nisam nikad imala taj prekid filma, medjutim mojoj drugarici se cesto desavalo da se apsolutno nicega ne seca. Imala sam i drugaricu koja je redovno isla kao da se ubije cim se malo nacvrca. Uh, pa nekad se sastavim s nekim drustvom pa pijemo po nekoliko dana, bukvalno ni ne spavamo. I onda jednog dana to sve nekako prestane, jbg. odraste se. Od svog tog drustva, a bilo nas je petnaestak, bas niko se nije propio, svi smo zavrsili visoke čkole, neki se ozenili, udali, medju njima i ja, vodamo klincadiju i nosamo stomacice do zubica, idemo vecinom u igraonice i pijemo kafice i sokice, ja koja sam pila reke i reke zestokog pica, sada popijem eventualno jednom u par meseci limenku limun piva, haha. Tako da, sve to uglavnom dodje na svoje i odjednom se od ludaka stvori normalan covek, a retko ko ode na onu drugu stranu.