27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
treba pod lupu staviti trosenje gradskih para od izbora do smene vlasti,
primer eno asfaltira se usce za auto trke zbog nekoliko rupa. ccc
primer eno asfaltira se usce za auto trke zbog nekoliko rupa. ccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пронашао сам закон и тамо пише све , и то веома јасно.
"Закон о локалним изборима"
Члан 56
Конститутивну седницу скупштине сазива председник скупштине из претходног сазива у року од 15 дана од дана објављивања резултата избора." Јасно и лако схватљиво, зар не?
Овај закона Народна скупштина усвојила је 29. 12. 2007. године.
Дакле, овде се ради о самовољи бившег председника Скупштине. Ако је он прекршио закон онда је његова одлука неважећа. Његова противзаконита одлука никога не обавезује да је испоштује! Скупштина се може сазвати и без бившег председника. Шта би било да, недајбоже, умре бивши председник онда се не би никада сазвала конститутивна седница, а?
Зашто Алимпић свесно крши устав и закон .Демократе изгледа хоће да владају на силу, мимо закона, е то не може.
Poznajem ga ja, nije los covek, zena mu je uciteljica u Nadezdi Petrovic.
Ако није лош човек,што се онда бави опструкцијом изборне воље?
Члан 56
Конститутивну седницу скупштине сазива председник скупштине из претходног сазива у року од 15 дана од дана објављивања резултата избора." Јасно и лако схватљиво, зар не?
Дакле, овде се ради о самовољи бившег председника Скупштине. Ако је он прекршио закон онда је његова одлука неважећа. Његова противзаконита одлука никога не обавезује да је испоштује! Скупштина се може сазвати и без бившег председника. Шта би било да, недајбоже, умре бивши председник онда се не би никада сазвала конститутивна седница, а?
Зашто Алимпић свесно крши устав и закон .Демократе изгледа хоће да владају на силу, мимо закона, е то не може.
a sta ce alimpic i DS da urade ako se recimo DSS SPS i SRS skupe pa odrze sednicu kad oni hoce?
mogu samo da placu jer su oni pripadnici bivse vlasti a sadasnje opozicije.
nadam se da ce nova vlast to i uraditi.
Pa da li ce da zakaze sednicu za 5, 7,10,12 ili 15 dana to je to ,
ali mora u roku od 15 DANA.

Пронашао сам закон и тамо пише све .

Voliš da lupiš više nego ištaposto pise isto u zakonu da moze sednicu da sazove i 1/3 poslanika upravo to trebaju da urade ovi iz nove vlasti . sazovi sednicu odrzi je a alimpica ko sisa....

ovo u vezi zakazivanja sednice je pravno neuredjena oblast.
tamo pise da sednicu moze da sazove bivsi gradonacelnik ili 1/3 poslanika. znaci sazove je 1/3 poslanika odrzi je i aj cao alimpicu. to sto si ti zakazao sednicu za drugi dan to nikoga nije briga jer ti nemas skupstinsku vecinu.

Ej,bre radikali,sta se toliko uzurbali?Ako ste sigurni u pobedu...

pronašao si toplu vodu
nije dovoljno da pronadješ zakon, moraš i da ga razumeš, a to je malo teže jel da?![]()
Члан 56
PRAVI SE LUD
Aleksandar Vučić: Razgovarali smo kao sa detetom koje je navalilo da lizalicu.Zoran Alimpić: Ja sam ipak stekao utisak da se vi niste dogovorili!
BEOGRAD - Kandidati za najviše pozicije u gradskoj vlasti - Aleksandar Vučić, Andrija Mladenović i Aleksandar Antić, sastali su se juče oko 15 časova sa v.d. gradonačelnika Zoranom Alimpićem, koji im je poručio da neće biti promene njegove odluke o zakazivanju konstitutivne sednice gradskog parlamenta.
- Još uvek sam šoku zbog onoga što nam je Alimpić rekao! Mi smo mu pokazali koalicioni sporazum, na šta je on odgovorio: "Ja sam ipak stekao utisak da se vi niste dogovorili!" Dakle, i pored postojanja validnog dokumenta, kojim mi obezbeđujemo većinu, on nam je poručio da neće zakazati sednicu jer su njemu njegove stranačke kolege tako kazale. Navodno, razgovara se o formiranju republičke vlade, i to može da promeni i ovu odluku o Beogradu. To je izgledalo kao da razgovarate sa devetogodišnjim detetom koje je navalilo da pojede lizalicu - objasnio je Aleksandar Vučić. Kako je naveo, potpisnici koalicionog sporazuma radiće celu noć kako bi pronašli rešenje i za ovaj problem i ispoštovali izbornu volju Beograđana.