Alimentacioni fond

To se već dve ili tri godine stavlja u predloge zakona i nikad se ne izglasa, tako nekako. I sad ispade on se setio. Toliko o tome.
Interesantno....dve ili tri godine? Pa niko se nije setio ni dok ste pravile zakon "za ženska prava"....ali ste se setile da ugradite u taj zakon da policija za vas kontroliše muškarce koje nikad u životu ne bi mogle da dobijete....

Interesantno....dve ili tri godine? Pa niko se nije setio ni dok ste pravile zakon "za ženska prava"....ali ste se setile da ugradite u taj zakon da policija za vas kontroliše muškarce koje nikad u životu ne bi mogle da dobijete....
Pa proveri ako te zanima. Ne znam ko je šta tražio i ko je koga dobio to nije moja priča. Razvedena sam već 22 godine, nikad dinara nisam dobila za dete a i kako kad je dao otkaz i nije radio, to smo i na sudu rešili tako. Nije mi ni bilo važno jer se dete teško razbolelo i preminulo, koga briga za pare. I danas smo u kontaktu i ako mi treba pomoć pomogne. Nisu svi istih sudbina ni međuljudskih odnosa. Po načinu pisanja vidim da si ogorčen, ponoviću, nisu svi isti.

Alo bre, vlast je spremila zakon koji štiti žene i to od žena....zakon koji naredjuje da se iz fonda ODMAH isplaćuje ženi dodeljena alimentacija i da ne zavisi od neke socijalne radnice, neke firme bivšeg muža, neke švalerke, majke tetke i ostalih žena malog slova ž....naravno, najviše štiti decu od tudjih majki i jajara....muških....

Zaboravih najvažnije, srećan praznik ženama, jes da se nisu setile da otvore temu o zakonu koji je bitan za žene...

https://www.politika.rs/scc/clanak/...onarna-stvar-za-srbiju-mnogo-ce-pomoci-zenama

čisto da ne ostane ne zabeleženo na današnji dan...
Dragi poštovani,

žena će više da oplače oksforckog jokšira nego supruga.
Jbg - suprug može biti svaki a oksforcki jokšir budi majčinske instinkte.
Za muža će da plače samo dok ima publike okolo.

1741538899381.jpeg

Back