Aligrudic: Zabranicemo LDP i LSV!

Podrzavate li zahtev za zabranom LDP i LSV?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Не треба забрањивати странке ако се не нађе разлог за то у њиховом програму нити читава организација треба да испашта ако је неко из врха дибио нападе лудила. Једноставно треба принципијелно решавати персонална питања истуреног одељења Палмотићеве које се лажно представља као Скупштина Србије. И то је то.

У распону од Зулу ратника преко Бобана из Ритма Нереда до Лењина.
Ал' зар је то и битно кад је так красан?

Занимљиво ово, за Зулу ратника. ;) :)

Бобана из Ритма нереда нисам никад видела, па не знам шта да кажем. ;)

А Лењин није. Тог лика, морам признати, баш не љубим. Штавише.

Него, Ерик Долфи, сјајни џезер. Генијалац. 8-) Мој омиљени.

Дакле, изгледа, ипак "има нека тајна веза" са Зулу ратником. ;)

Занимљиво ово, за Зулу ратника. ;) :)

Бобана из Ритма нереда нисам никад видела, па не знам шта да кажем. ;)

А Лењин није. Тог лика, морам признати, баш не љубим. Штавише.

Него, Ерик Долфи, сјајни џезер. Генијалац. 8-) Мој омиљени.

Дакле, изгледа, ипак "има нека тајна веза" са Зулу ратником. ;)

Бобана и боље што не знаш, гори од Лењина а и много низак, мада, знаш шта се прича за ниске фрајере. Ерика не знам, осим оног што једе банану али то је било давно. Џез ми осим свинга не прија а Чарли Паркер ми је интересантан као појава, онолике оловке направио а умро од јефтине дроге у још јефтинијем хотелу. Стварно срамота. Још пред крај живота морао да свира саксофон да би некако састављао крај са крајем. Баш безвезе. На крају је успео да састави, к'о ФАП у децембру.

Само што је Зулу предак дувао стрелице кроз цевку а Зулу потомак увлачио прашак кроз цевку.
Поента приче- докле год ти цевка ради прави си ратник.

Може бити. ;)

Али, конкретно, овај Зулу - потомак, Долфи, доиста, није дувао ништа "опасније" од - луле.

Ако не рачунамо, је ли, бас кларинет, саксофон и флауту. 8-)

Дакле, опет и то, у ствари, све неке шупље цевке. ;)

Jeste da je Aligrudic odvratan, a n adasve nenacitan, ali mislim da bi odmah trebalo zabraniti sve izdajnicke stranke a pogotovo dve navedene.. Necu da ih imenujem da ne opoganim usta :D
Misliš, nećeš opet da opoganiš usta?

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5118598&postcount=5

ldpovce kao sve prave naciste treba zabraniti
Dobro, odavno znamo da nemaš pojma šta je to nacizam, ne moraš nam stalno to pokazivati.

Kakve ideje padaju ljudima na pamet, zgranuta sam.

Milošević nije zabranjivao stranke, pokrete i ostalo, a mogao je, imao je svu moguću silu na raspolaganju.

Dakle, stvarno sam zgranuta.

Ako je ovo demokratija, onda bi nam bilo bolje da se vratimo totalitarizmu, izgleda da nam više ide od ruke.

Samo se pitam koga će sledećeg da zabrani DSS - minorna i jadna stranka koja ni uz pomoć svojih satelita ne može da skupi pristojan broj glasova, ali zato lukavstvom i golom ucenom drži najvažnije funkcije u državi.

Jadno, dragim moji Srbi, jadno.

Niste svesni toga, da kad zabrane jednom počnu i naidju na podršku, tome nema kraja, pa makar krenuli i od LDP.

Sramota.

Kada se trazi zabrana nekih tamo pokreta, onda je to antifasizam, a kada se pomene zabrana ludaka onda je to totalitarizam??? Znaci, "MI" imamo pravo da zabranjujemo a "VI" nemate pravo da zabranjujete??
Hajmo slozno...tri, cetiri..."Ko drukcije kaze, klevece i laze..." LALALALALALALALAL

Kada se trazi zabrana nekih tamo pokreta, onda je to antifasizam, a kada se pomene zabrana ludaka onda je to totalitarizam??? Znaci, "MI" imamo pravo da zabranjujemo a "VI" nemate pravo da zabranjujete??
Hajmo slozno...tri, cetiri..."Ko drukcije kaze, klevece i laze..." LALALALALALALALAL

Prvo: koji "mi", a koji "vi". Ne razumem.

Svakog onog, ko otvoreno podržava nacizam, ko u sred Srbije, na par stotina metara od mesta gde je nekoliko stotina ljudi zverski ubijeno, samo zato što pripadaju NAŠEM narodu, stoji u stavu mirno i drži podignutuu desnu ruku u znak pozdrava Adolfu Hitleru, treba zabraniti.

Kako god bilo, od nacista je u WW2 stradalo 50 miliona ljudi. Zamisli, 6 Srbija je zbrisano sa lica zemlje za 4-5 godina.

I mi pričamo o zabrani LDP i LSV.:confused:

Budalaština.

ako zzelis da imash svoju kucu i ustajesh svako jutro u 6 i lezzesh uveche
radish na tome i uporan si, sagradicesh sebi kucu
a ako kazzesh sebi, ma ne mogu danas da radim kisha je
umoran sam, komshija mi se smeje svaki dan kada odlazi i kada se vraca iz kafane...
...onda nishta od tvoje kuce.

Samo se pitam koga će sledećeg da zabrani DSS - minorna i jadna stranka koja ni uz pomoć svojih satelita ne može da skupi pristojan broj glasova, ali zato lukavstvom i golom ucenom drži najvažnije funkcije u državi.

Jadno, dragim moji Srbi, jadno.

Niste svesni toga, da kad zabrane jednom počnu i naidju na podršku, tome nema kraja, pa makar krenuli i od LDP.

Sramota.

Ma nece oni jos dugo kontam da ce za par meseci napraviti vladu sa SRSom i za godinu dana ih ceka sudbina SPOa koji je isto tako imao "veliki koalicioni kapacitiet " i mogao sa svima ,mozda i Voja napise neku knjizicu jedino se brinem za Velja sta ce on jadan nepismen :lol:

Prosli bismo kao kraljevina Jugoslavija sto je zabranila komuniste, pa posle nam svima dosli glave. Posto spomenjene “partije” koriste potpuno iste metode, a posto se Srbi pale na tako ogavnu nesistemsku hajduciju, dobili bismo da samo jacaju. Ej, hteti neo-liberalizam u Srbiji! Da je u americi fazizam, bili bi fasisti. Da je feudalizam, bili bi najvatreniji monarhisti… Ovako su visestruko korisni, svi ih mrze do granica fizickog obracunavanja (sem njih samih), ujedinjuju javno mnjenje, dosticice nekih 15% (ako su pametni) i imamo lako kontrolisanu petu kolonu. Cim ih izbacimo iz sistema, dali smo im jaku kartu da ga uruse. Ali zato razni pojedinci mogu i hoce u zatvor, ono tipa, strah od boga u kosti.

Naravno da DS nece da se pridruzi takvima, jer su oni njima rak na tkivu. DS pametno hoce da ih ubaci u sistem da bi napravili sto je moguce manje stete i da ih optuze da lose rade.

Samo nek laju, dokle god laju ne mogu da stignu da ujedaju

Back