Alicia Keys VS Beyonce

Alicia je O.K. ne peva komercijalu,ne ´vrcka dupetom´ i ima dobar glas..Ali zasto su svi ovde Beyonce-haters??Ona sama pise pesme vec 7 godina,ima bruka dobar glas..Ona peva komercijalu sa grupom ali ako je neko poslusao njen solo album ona osim toga ima i pravi soul!A,ne,,,cim je neko lep,vodi racuna o izgledu i ume da vrti dupetom,to je fufa :arrow: u svakom slucaju,glas za Bee

Lucky girl:
SisaDaPimp:
Obe imaju dobar glas, mada Alisha ima neuporedivo bolji glas.. I naravno ne rade istu muziku tako da je ova tema glupa kao i autor iste..

Znas sta tvoj je problem sta mislis...Ne moras da vredjas zato sto ti se tema nije svidela.Mogla bih i ja sad tebe,ali Boze moj sto da se spustam na tako NIZAK nivo!

OsecaM da ne bi trebalo da se MeshaM,ali MoraM da kazeM:

NEMOJ DA MI DIRASH SDP-a!!!!!IMA DA BIJEM SVE REDOM!JASNO?!

Hehe....Laki-nishTa lichno :)
I bTW-svidja Mi se Tvoj nik...nekad saM & ja To bila...

NEMOJ DA MI DIRASH SDP-a!!!!!IMA DA BIJEM SVE REDOM!JASNO
Hehe....Laki-nishTa lichno :)
I bTW-svidja Mi se Tvoj nik...nekad saM & ja To bila

Pokusacu ovo da ne komentarisem...Sta si ti bre nekad bila,ne shvatam..Hvala za nik,ali poentu ne razumem.. :?: :shock:

Foxy_Cleopatra:
Alicia je O.K. ne peva komercijalu,ne ´vrcka dupetom´ i ima dobar glas..Ali zasto su svi ovde Beyonce-haters??Ona sama pise pesme vec 7 godina,ima bruka dobar glas..Ona peva komercijalu sa grupom ali ako je neko poslusao njen solo album ona osim toga ima i pravi soul!A,ne,,,cim je neko lep,vodi racuna o izgledu i ume da vrti dupetom,to je fufa :arrow: u svakom slucaju,glas za Bee
Ona ne pishe sama pesme. Kako je doshla do sve te slave?? Pitaj njenog caleta. Morala je krv da lije samo da otpeva jednu pesmu. Da ima nekog talenta, ne bi morala toliko da se muchi. I njen solo album je chisto njesra, soul moje du*pe!!! Ona nije lepa :roll: , vodi rachuna o zgledu i te kako zato shto ne sme da pusti da bude prirodna jer ko zna shta bi doziveli, a to shto ume da vrti dupetom- zashto je to za pohvalu??????!!!!

za onog koji je rekao da je morala krv da lije da bi nesto otpevala-s m e s n o...the closer i get to you-pravi SOUL,speechless,,,to su fantasticne pesme nikakva komercijala..a novi album DC3--da li si to cuo-la cak ni grupa vise ne peva pop sem lose my breth...mnoge pesme su soul..Sto se tice lepote here you go

Da li je lepa je diskutabilno, ali nemam nameru da chujem njen novi album poshto ne slusham tu vrstu muzike, a one si mi ogavne. Sastavile su se ponovo poshto su ove dve totalno izvisile, poshto je Beyonce dozivela "planetarni uspeh".

Back