Alibaba i 40 hajducica

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Zene ako imate decka koji je bas ono brutalna faca, naravno vi ste toga svesne. Da li bi mu branile i da li bi ga ostavile ako vas vara ili bi i dalje bile sa njim, jer ste svesne da on vredi i da je i vama dobar i ipak je sa vama, ne odlazi nekoj drugoj?

Kako mislis da neko samo zato sto te prevario da te ne postuje? Malo ti prestrogo to promatras.

- - - - - - - - - -

a to znam i ja
ahahaha ovo je najaca recenica u istoriji krste xD
pa sinke jel bo tebi bilo ok da ti se riba krese sa komsijom povremeno ako se tebi vraca?
msm imaju takvi slucajevi gde se par dogovori da je to ok al nesto sumnjamvda ces to tvojoj ribi predociti tvoje vanbracne namere,jos manje da ce pristati...
sine postovanje podrzumeva iskrenost,a nje nema ako deljes dr ;)

- - - - - - - - - -

Kako mislis da neko samo zato sto te prevario da te ne postuje? Malo ti prestrogo to promatras.

- - - - - - - - - -

a to znam i ja

prestrogo:hahaha:

- - - - - - - - - -

Zene ako imate decka koji je bas ono brutalna faca, naravno vi ste toga svesne. Da li bi mu branile i da li bi ga ostavile ako vas vara ili bi i dalje bile sa njim, jer ste svesne da on vredi i da je i vama dobar i ipak je sa vama, ne odlazi nekoj drugoj?

ma znas kako oprostila bi mu samo ako se zove sinke,ostali smrtnici ish :zaljubljena:

Back