Ali mama ja ga volim

Bla trutj.

Vec samo tvoje posezanje za nekakvim genetski predodredjenim muciteljima Srbima dovoljno govori o tebi.
Sumnjam da su Srpkinje ikad dobijale batina vise i cesce nego Amerikanke i Francuskinje, a posebno ne Turkinje.

Ako uopste i znas neku koja trpi batine, neces joj pomoci mantranjem o "Srbima iz Austrougraske" nego idi pozovi policiju i Kurir.

To što ti govoriš o meni, takođe govori nešto i o tebi.

Slušala sam ženu koja se žali da njena ćerka dobija batine od muža.
Na kraju priče ona zaključuje : "Znala sam da neće biti srećna, čim sam je ja rodila".
Naime, i majka je trpela batine.
Kako je mogla ćerka da bude drugačija?
Pa nikako. To je taj "pogrešno usađen model"
Amerikanke i Francuskinje mi nisu tako bliske kao tebi da bih mogla da pričam o njihovim iskustvima sa batinama.

Kog? Mazohistu ili sadistu ?

Po meni oba...
Prvog svakako,drugi je jadan i nesrecan:sad2:šalu na stranu to je dvosmerna ulica uglavnom jer da nije ne bi funkcionisalo...msm šta reći uvek sam se čudom čudila i pitala zašzto neka žena trpi zulum...nema opravdanja ni zbog dece...decu u ruke i za ruke pa šta bog da a ono pa on me voli je njesra neopevano naravno ali neuke zene to ne kapiraju nazalost:( jer kad nekog stvarno voliš čuvaš ga ko malo vode na dlanu, paziš i maziš i zovreš ga djole:) a po koja ćuška mu dodje u vaspitne svrhe da se ne opusti.što cmizdrave drkadjije koriste u ogromnoj meri kao oruzije i način za beskompromisnu pokornost:evil:

To što ti govoriš o meni, takođe govori nešto i o tebi.
Naravno.
Recimo da mi idu na ganglije te silne napacene, premlacene forumske zene.
Ili bar one koje bi doope dale da su bar dobile neku shamarchinu pa da mogu bolje da se uzive u tu, njima tako slatku a perverznu ulogu.

Slušala sam ženu koja se žali da njena ćerka dobija batine od muža.
Na kraju priče ona zaključuje : "Znala sam da neće biti srećna, čim sam je ja rodila".
Naime, i majka je trpela batine.

Znaci da je neodgovorna. Ako je tako mislila, nije trebala ni da se razmnozava.

Nije to od juče.
Puna je srpska literatura primera gde se vidi da naš mentalitet ima pogrešno usađen model kulture življenja u bračnom miljeu.
Da se promeni mentalitet na bolje, kažu sociolozi, treba da se smene tri generacije kojim će biti nametnuti novi kulturni obrasci.
No, mi nikako da pokažemo volju da se menjamo.

Najčešće se žensko dete vaspitava da trpi u braku i u takvom vaspitavanju prednjače majke koje samo za trpljenje i znaju.

Ove novije generacije najmanje vaspitaju roditelji, ako ćeš iskreno. Uzmi da je životni standard u Srbiji veoma mal i da moraju oba roditelja raditi kako bi prehranili porodicu. I djecu pretežno obrazuje televizija, a sada ja tebe pitam šta je pretežno na televiziji ? Uzmi u obzir da klinac teško može raspoznati šta je dobro na televiziji, ili šta je dobro uopšteno u životu. A dječini mozak ti je kao spužva pa zna mnogo toga da upije a mi se na tu činjenicu čudimo. I onda se jedno jutro probudiš i vidiš kako malo poznaješ svoje dijete a to je upravo zbog ovog što sam gore naveo. Ne znaš šta voli, šta sluša, kako se oblači, da li ima curu/momka itd.

Ove novije generacije najmanje vaspitaju roditelji, ako ćeš iskreno. Uzmi da je životni standard u Srbiji veoma mal i da moraju oba roditelja raditi kako bi prehranili porodicu. I djecu pretežno obrazuje televizija, a sada ja tebe pitam šta je pretežno na televiziji ? Uzmi u obzir da klinac teško može raspoznati šta je dobro na televiziji, ili šta je dobro uopšteno u životu. A dječini mozak ti je kao spužva pa zna mnogo toga da upije a mi se na tu činjenicu čudimo. I onda se jedno jutro probudiš i vidiš kako malo poznaješ svoje dijete a to je upravo zbog ovog što sam gore naveo. Ne znaš šta voli, šta sluša, kako se oblači, da li ima curu/momka itd.

imaju deca babu i decu...i to u vishe primeraka

Dobro, necu preterano da se nabildujem a za momka nikad necu one sa niskim celom :mrgreen:

Ps - delimo isti trip za nisko celo, i meni ljudi sa niskim celom deluju nekako retardirano, pecinski :D

То није трип.

Људи са ниским челом су мање интелигентни, склонији криминалним радњама и агресији.

А танке усне :roll:

Back