Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
vucicu...spasi nas!...spasi srbiju!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bla trutj.
Vec samo tvoje posezanje za nekakvim genetski predodredjenim muciteljima Srbima dovoljno govori o tebi.
Sumnjam da su Srpkinje ikad dobijale batina vise i cesce nego Amerikanke i Francuskinje, a posebno ne Turkinje.
Ako uopste i znas neku koja trpi batine, neces joj pomoci mantranjem o "Srbima iz Austrougraske" nego idi pozovi policiju i Kurir.
Prvog svakako,drugi je jadan i nesrecanKog? Mazohistu ili sadistu ?
Po meni oba...
Naravno.To što ti govoriš o meni, takođe govori nešto i o tebi.
Slušala sam ženu koja se žali da njena ćerka dobija batine od muža.
Na kraju priče ona zaključuje : "Znala sam da neće biti srećna, čim sam je ja rodila".
Naime, i majka je trpela batine.
Nije to od juče.
Puna je srpska literatura primera gde se vidi da naš mentalitet ima pogrešno usađen model kulture življenja u bračnom miljeu.
Da se promeni mentalitet na bolje, kažu sociolozi, treba da se smene tri generacije kojim će biti nametnuti novi kulturni obrasci.
No, mi nikako da pokažemo volju da se menjamo.
Najčešće se žensko dete vaspitava da trpi u braku i u takvom vaspitavanju prednjače majke koje samo za trpljenje i znaju.
Ove novije generacije najmanje vaspitaju roditelji, ako ćeš iskreno. Uzmi da je životni standard u Srbiji veoma mal i da moraju oba roditelja raditi kako bi prehranili porodicu. I djecu pretežno obrazuje televizija, a sada ja tebe pitam šta je pretežno na televiziji ? Uzmi u obzir da klinac teško može raspoznati šta je dobro na televiziji, ili šta je dobro uopšteno u životu. A dječini mozak ti je kao spužva pa zna mnogo toga da upije a mi se na tu činjenicu čudimo. I onda se jedno jutro probudiš i vidiš kako malo poznaješ svoje dijete a to je upravo zbog ovog što sam gore naveo. Ne znaš šta voli, šta sluša, kako se oblači, da li ima curu/momka itd.
mazohizam nisu ih tukli kasu bili mali
imaju deca babu i decu...i to u vishe primeraka
Dobro, necu preterano da se nabildujem a za momka nikad necu one sa niskim celom
Ps - delimo isti trip za nisko celo, i meni ljudi sa niskim celom deluju nekako retardirano, pecinski![]()