Ali mama ja ga volim

gospodže koje nemaju snagu da sagledaju u kakvom sranjju od života žive...ono srodile se s tim i uspele da ubede sebe da je to ipak jedna od manifestacija ljubavi
svojstveno nižem sloju stanovništva

Nisam kompetentan za ovu temu.
Ženu nikada nisam udario, nijednu, i neću to uraditi.

To rade samo kukavice i slabići.

Ženski razlozi:
Sačuvati brak po svaku cenu ?
Deca ?
Neka, kakva.takva sigurnost (materijalna) ?

Ipak, sve slabi razlozi.

Poslednja izmena:
Tema je o ženama koje vole iako nemaju zube, a imaju podlive ispod oka i par slomljenih rebara. Nije tema o ženama koje žive u strahu, već u ljubavi.
Kako vi objašnjavate ovu pojavu?

Neke Balkanke jednostavno vole batine a sve zene su sklone samoobmani pa tako i povremenu frakturu znaju da zabasure i pripisu ko zna cemu, a ne da su pored tipa kojem su i gume na kolima vaznije od nje.

- - - - - - - - - -

Nisam kompetentan za ovu temu.
Ženu nikada nisam udario, nijednu, i neću to uraditi.

To rade samo kukavice i slabići.

Nisam ni ja ali mi nije zao sto postoje ljudi kojima to nije gadno.

gospodže koje nemaju snagu da sagledaju u kakvom sranjju od života žive...ono srodile se s tim i uspele da ubede sebe da je to ipak jedna od manifestacija ljubavi
svojstveno nižem sloju stanovništva

Štovani gospodine, ne bih razbijao Vaše cenjene stereotipne iluzije, ali verujte da gospodže od ministara i opštinara i vidjenijih pandura imaju mnogo manje zuba i mnogo manje prilike da vide onu stvar.

Možda ćete u njuzpejperu češće naći socijalne slučajeve kada proradi muška osobina kontrole braka koja je kažnjiva prema volji novog svetskog poretka za razliku od ženskog intelektualnog nasija iza kojeg se krije težnja ka hedonističkom životu bez pokrića, ali verujte i bogate plaču samo ne smeju da prijave.

U novijoj srpskoj političkoj istoriji imali smo par slučajeva gde su žene... ma nije ni bitno...
majka to vaspitavala u svakom slučaju
a Vi i dalje uživajte u iluzijama

mazohizam nisu ih tukli kasu bili mali

ja sam napravio socijalni eksperiment sa samim sobom
prošla riba mi bila seljančica dogegana u veće mesto
seljanke nas urbane ne tretiraju za muško
nisu navikle na slobodu
samo na teranje inata čega u slobodi nema

a iz priča sam čuo da je to masovnija pojava kod Bosanki, pa kod Kosovarki pa tek onda po Vojvodini
veštije zapravo izigravaju cirkusku tačku, žele taj filing kad muško popizdi
verovao ili ne njima je to dokaz ljubavi bitniji nego seks

dobro, možda si i u pravu...kad malo bolje razmislim ne važi to samo za niže slojeve

sećam se, doduše ne časopisa jer je izlazio osamdesetih, ali se sećam naslova problema:
bosanka zamolila u pliciju da uvažava to što muško treba da bije žensko ali ako može samo 2 put nedeljno

razumem je - ima dosta posla po kući, treba da se pozavršava...
zapravo žena se tuče onda kad legne i kaže "uf" i počne da vrti kanale po TV-u
one ne povezuju da su španske serije deo imaginacije nego da su to informativne reportaže
odmah počnu da razmišljaju da li su se zajebale sa izborom partnera jer eto ona tamo živi baš fino
sigurno je cela serija bazirana na istinitom dogadjaju

Poslednja izmena:
inače majke su nas vaspitale tako
mi muški smo žrtve ženskog vaspitanja
kojoj ne odgovara nek vidi sa svekrvom

koliko je muško zapravo nesposbno za život
možemo videti u kombinaciji kada ON ode kod NJENIH
odnosno što narod kaže KAD SE UDA

em nema nikakva prava, em mu spočitavaju da nema ništa od imovine, daj sve pare...
žena i tašta u tandemu... tast sleže ramenimajer se pomirio odavno

kao onda ne doći do batina?

i zapravo imamo jednu trećinu razvedenih po Srbiji jer su žene retrdirano naivne pomislile da baš za njih važi hedonistički život propagiran preko medija

zapravo cela zajebancija je počela početkom prošlog veka a danas kusamo rezultate:
- ženska prava
- iste plate
- gej parada

super su ta ženska prava samo što ih sprovode u civilizovanim područjima
ne čuh da su ih sprovodili po muslimasnko istočnjačkim državama
nego aj da ujebemo ovde gde kao funckioniše brak...

što se istih plata tiče ne bi bilo problema kada bi žene imale prirodnu osobinu inovacija
one rade samo na kalup i kad ispoštuju kalup one su zadovoljne

gej parada, eto pošto su žene postale grube okrenimo se nežnijem polu

i u par koraka sjebasmo porodicu
za ostalo su se pobrinuli političari, nit privrede, nit vojske nit granica

mi živimo u sodomi i gomori ako niste primetili

j
a iz priča sam čuo da je to masovnija pojava kod Bosanki, pa kod Kosovarki pa tek onda po Vojvodini
veštije zapravo izigravaju cirkusku tačku, žele taj filing kad muško popizdi
verovao ili ne njima je to dokaz ljubavi bitniji nego seks

Bosanke su ti pola za pod voz ( brdjanke, primitiva teska ) a pola za priviti na srce.

što se istih plata tiče ne bi bilo problema kada bi žene imale prirodnu osobinu inovacija
one rade samo na kalup i kad ispoštuju kalup one su zadovoljne

Ti si bre mudar chovek

inače biološki odgovor za ovakvo neprirodno stanje gde muško ne treba da bude muško a žensko da ne bude žensko
imamo odgovor kod rodjaka u prirodi - čim se žene povampire šimpanze im udaraju čežnju
Pošto je to ipak rasterećenija forma života tamo se uspeh u rezultatu postigne brže
Kod ljudi je malo složenije ali ako muški budu složni možemo vrlo brzo sve vratiti na stari kolosek
Medjutim, uvek ima paćenika koji izdaju ideju...

Ja i dalje na ruke, molim lepo i sve pare koje zaradim ostaju samo meni
Dok se žene ne opamete...

Poslednja izmena:
Bosanke su ti pola za pod voz ( brdjanke, primitiva teska ) a pola za priviti na srce.
jel bila tema KAŽI DA SAM TI NAJBOLJI DO SAD?

Ti si bre mudar chovek

PАŽNJA: 18 PLUS, žene da ne otvaraju...
muda.jpg

Štovani gospodine, ne bih razbijao Vaše cenjene stereotipne iluzije, ali verujte da gospodže od ministara i opštinara i vidjenijih pandura imaju mnogo manje zuba i mnogo manje prilike da vide onu stvar.

Možda ćete u njuzpejperu češće naći socijalne slučajeve kada proradi muška osobina kontrole braka koja je kažnjiva prema volji novog svetskog poretka za razliku od ženskog intelektualnog nasija iza kojeg se krije težnja ka hedonističkom životu bez pokrića, ali verujte i bogate plaču samo ne smeju da prijave.

U novijoj srpskoj političkoj istoriji imali smo par slučajeva gde su žene... ma nije ni bitno...
majka to vaspitavala u svakom slučaju
a Vi i dalje uživajte u iluzijama

Pjevale bi one itekako ali ne mogu. Kada bi se saznalo da neki političar tuče ženu ne bi više to bio.

Mislim da su to isuvise ocajne i mizerne osobe koje samo u svom muskarcu/momku nalaze smisao postojanja.

suština žene je da rodi a ne da voli muškarca
ako misliš drugačije malo si se zajebao
muškarac je taj koji će štiti ženu i decu a žena samo porod
i naravno svoju sujetu odnosno ako se druga muva oko muškarca
ona ne brani njega od druge žene nego sebe
:bye:

aj ti malo razmisli kad prodju godine sa pogrešnim muškarcem gde će matora da najde novog i situiranog?
nije to operativni sistem pa da se reinstalira...
pljes šakom o šaku i rešen problem

Back