Algoritam Tik-Toka

argumentovano

Domaćin
Poruka
3.849
Vidim da postoje zablude u vezi ove platforme pa da postavim temu.
Tiktok vam NECE nuditi gluposti ako par puta ne gledate gluposti koje vam u pocetku ponudi.
Cim vidite da je nesto glupost idite na sledece, vrlo brzo ce vam nuditi samo pametne stvari.
A ako se zadrzite kod gluposti i gledate ih - nastavice da vam ih nudi misleci da to zelite.

Мене изненађује, али ми и јако прија
колико ме Гугл познаје.

И морам признати то ми је од велике помоћи.

Апсолутни дудук је Јутјуб,
колико год да гледам клипова он ме не капира
нити ми помаже.

Vidim da postoje zablude u vezi ove platforme pa da postavim temu.
Tiktok vam NECE nuditi gluposti ako par puta ne gledate gluposti koje vam u pocetku ponudi.
Cim vidite da je nesto glupost idite na sledece, vrlo brzo ce vam nuditi samo pametne stvari.
A ako se zadrzite kod gluposti i gledate ih - nastavice da vam ih nudi misleci da to zelite.

Upravo tako. Ja se ponekad začudim kako ljudi govore da na TikToku ima ovoga ili onoga, sve nešto negativno i loše, a ja to nikad ne vidim. Gledajte ono što vas zanima i algoritam će se vrlo brzo istrenirati. Što se me tiče, mreža je ekstra dobra, toliko mi je poboljšala vreme provedeno u toaletu da se uopšte pitam kako sam ranije mogao bez toga ;)

Poslednja izmena:
a sta pametno ima tamo?
Meni izlaze delovi serija, saveti za neke radove,najbolji nastupi na talent sou takmicenjima.
Malopre mi izadje nastup iz 2012 u umetnickom plivanju.
Takodje snimak tipa iz Kursumlije koji se zali da upadaju organizovano sa Kosova (po 50) i kradu drva, dok Srbija ne reaguje.

Evo prvi snimak, science recap, utrljaj kruzno beli luk u tiganj, kad razbijes jaje ostace u tom krugu.I jos neka primenjena nauka.
Sofija daje uputstvo za koriscenje mobilnog kao veb kamere pomocu Iriun app-a

Meni izlaze delovi serija, saveti za neke radove,najbolji nastupi na talent sou takmicenjima.
Malopre mi izadje nastup iz 2012 u umetnickom plivanju.
Takodje snimak tipa iz Kursumlije koji se zali da upadaju organizovano sa Kosova (po 50) i kradu drva, dok Srbija ne reaguje.

Evo prvi snimak, science recap, utrljaj kruzno beli luk u tiganj, kad razbijes jaje ostace u tom krugu.I jos neka primenjena nauka.
Sofija daje uputstvo za koriscenje mobilnog kao veb kamere pomocu Iriun app-a
u cemu se onda razlikuje od jutuba osim sto na jutubu nemas delove nego celu epizodu i te recepte imas normalno uradjene a ne skracene bez pola informacija

a sto se tice "life hackova" vecina su izmisljeni i montirani i nemaju veze sa zivotom.. jedini cilj im je zezanje ljudi koji ce to probati da urade.

a sta pametno ima tamo?
Multimedija je uništila informatički duh
igrice, gole tete (ja ne znam ni jednu koja je zaboravila da se slika za internet), na kraju izvesni Marko Filipović došao da nam objasni tako te neke stvari...

Ali ovaj Windows 11 mi malo vratio veru u nadu
Sve što stavim na komp odmah ide u bekap na OneDrive pa izvoli ransomeware-uj mi komp
Samo obrišem i instaliram sveže i vrati mi se automatski, ima dovoljno prostora na OneDrive... ihaj...

u cemu se onda razlikuje od jutuba osim sto na jutubu nemas delove nego celu epizodu i te recepte imas normalno uradjene a ne skracene bez pola informacija

a sto se tice "life hackova" vecina su izmisljeni i montirani i nemaju veze sa zivotom.. jedini cilj im je zezanje ljudi koji ce to probati da urade.
Trebas da znas da nesto postoji pa da to nadjes na tubu. Doduse short je slican tiktoku ali manje sara, verovatno zbog algoritma.
Dok je na tiktoku video da me zanimaju zanimljivosti pa mi to i nudi.

Pa kad si zinuo i gledaš, moraš odma da prebaciš sledeći i onda će algoritam skapirati da te ne interesuje ;)

Nemam tik tok pricam za ostale mreze...
Nit zevam nit ih pustam jednostavno izkoce od nigde dok listam.Npr ide ribolov i muzika i izleti mi miroljub petrovic i posle njega ovaj strongmen milan filozof i posle ide ok i krene ona divna da prdi i onda krenu ove vrtiguze...

Ni sam ne znam koliko sam puta blokirao navedene kanale i opet izkacu...

Back