Jel moze neko da mi kaze nesto o ovom automobilu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko da mi kaze nesto o ovom automobilu?
Pogledajte prilog 188613
Norveskog goriva![]()
Sto bi rekao Jeremy Clarkson,"Jungle Juice".Bas takoNaseg bar 40% vise... I meni ovog naseg djubreta trosi 11-13 l po gradu...
@ marjan samo,selenia je djubre od ulja,bolje Motul,Q8 ili bilo sta drugo orginalno![]()
U knjizi koja je dosla uz auto stoji da je potrosnja na otvorenom 9.1 a u gradu 12.5,Ja sam merio ovu na otvorenom i to vise puta,oko 9 litara je uvek,naravno ne prelazim preko 80 i bez puno preticanja.U gradu sam samo u grubo i bilo je oko 11-12.Zimi je oko 13.Masteru ja nasao da tvoj auto trosi po fabrickim podacima 12,7L i to kad je nov a i nemoguce je da ti trosi 9L na otvorenom a samo 11 u gradu!
Cak i sa norveskim gorivom.
http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Mercedes-Benz/2253/Mercedes-Benz-W124-300-E.html
Benzinci od 1600 ccm trose 10-11L po gradu a 2000 ccm oko 12L dok taj tvoj mora da popije oko 15L da ebe zec zeca!
jel istina da se mnogo kvare?
Mislim da je to sve do vlasnika,Alfa mozda samo trazi malo vise paznje.
Svaki se kvari ako ga ne paziš kako treba![]()
Ako kupiš 1.9 ili 2.4 na naftu, ovde napiši da si uzeo barem 2.0 na benzin, ili pak 2.5 24v benzin, da te ne bi Marjan! smatrao glupim čovekom.
Gramatika ti nije jača strana, pa njega necu da smatram glupim covekom cak i ako kupi dizel, to je njegov licni izbor i pomogao sam mu samo oko saveta pri kupovini...
A znajuci tvoje stavove tebe jedino mogu da smatram da si glup covek i izuzetno ne edukovan sto se automobilizma tice![]()
Verujem da si mislio za svaki dizel, jer si uvek tipovao na to da su ljudi koji uzimaju dizel glupi. Ne?svako francusko go*vno sa poluplasticnom nazovi "limarijom" kome pozadi pise HDI privlaci paznju ljudi koji nemaju veze sa zivotom a kamo li sa kolima.... i koji su jedino kupili taj auto zato sto je u trendu i malo trosi....
Gramatika ti nije jača strana
Verujem da si mislio za svaki dizel, jer si uvek tipovao na to da su ljudi koji uzimaju dizel glupi. Ne?
A svi mi mislimo da si ti glup..tako da nije bitno sta ti mislis..
Ako je za tebe pravopis umor, mogu misliti koliki si kapacitet.Debilcino ne umaraj me molim te![]()