Alex Corretja

Ma pusti,kazi ok vazi se i gotovo!

U podizanju razmazene djece kad bi mi se zakapricili i ponavljali jedno te isto ko da su papagaji imala sam lijek .
Pravila sam se da ih ne cujem ili da ne marim za to sto sam cula.
Uspijevalo mi je smiriti papagaj repliku.Svim citacima postova i tema Moderne pjevacice ,ako ih nervira,predlazem isti postupak.;)

Nevredi ti da si gledala tenis 100 godina unazad, i dalje nemas pojma.
A kad tako volis da vredjas igrace sa njihovim karijerama, predpostavljam ti si veoma uspesna pevacica.....

Uspesna jesam. Dovoljno. Ali sam lepa, a to je vaznije. A trenutno sam napravila pauzu, posto imam decka, kog mnogo volim i za koga cu se udati. On nije bas iz estradnog sveta, pa sam zbog nejga napravila tu pauzu. Ne zelim da ga dovodim u neke situacije sa kojima on nnema iskustva da se nosi.
Nemam pojam o tenisu? Pa, dobro, vidim da medju vama ima jako strucnih osoba, koje ceo zivot prate tenis, pa se onda i ne uzbudjujem mnogo.

Najvece legende tenisa nisu uopste bile lepotice, cak neke ni lepe, ali su imale talenat za to. A to vazi i za pevacice, prava diva je ona koja svojom pojavom donese neku energiju na scenu, sa elegantnoscu, ne treba joj dopicnjak, i grudi vece od nje same, ne mora da bude lepa uopste. Kako kazu unutrasnja lepota, ali ti ne znas nista o tome.

Najvece legende tenisa nisu uopste bile lepotice, cak neke ni lepe, ali su imale talenat za to. A to vazi i za pevacice, prava diva je ona koja svojom pojavom donese neku energiju na scenu, sa elegantnoscu, ne treba joj dopicnjak, i grudi vece od nje same, ne mora da bude lepa uopste. Kako kazu unutrasnja lepota, ali ti ne znas nista o tome.

Da, vidim da je Jelena Jankovic puna unutrasnje lepote. A videla sam i na onim slikama sto si mi rekao da nisi krs, da nesto nemas unutrasnje lepote, jer je sve otislo u spoljasnju lepotu.

Pa da jeste puna je, ti je gledaj kako ti zelis, ali ne moras ostalima svoje misljenje da stavljas 1000 puta, veruj mi nisi prva osoba koja dodje ovde sa namerom da sve nervira, dodju takvi kao ti pa kad im dosadi da ponavljaju jedno te isto 1000 puta, odu brzo! a za drugi deo tvog posta nemam komentara, samo znam da mi je mnogo vaznije kakva sam osoba, nego izgled.

Pa da jeste puna je, ti je gledaj kako ti zelis, ali ne moras ostalima svoje misljenje da stavljas 1000 puta, veruj mi nisi prva osoba koja dodje ovde sa namerom da sve nervira, dodju takvi kao ti pa kad im dosadi da ponavljaju jedno te isto 1000 puta, odu brzo! a za drugi deo tvog posta nemam komentara, samo znam da mi je mnogo vaznije kakva sam osoba, nego izgled.

Da, da, vec sam rekla o tome koliko ti je vazna unutrsnja lepota.

Back