Alert! Account User!

• Začetnik teme Začetnik teme teffy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

teffy

Početnik
Poruka
6
Pitam se kako je moguce uopste provaliti neciji password na account-u(cak i administrator ima password, svi!). naravno, u pitanju je XP. Drug mi rece da trojanci odlicno obavljaju posao, ali pitanje je koji je to, ili sta mi to moze pomoci da provalim password a da ne naskodim masini. Moram napomenuti da ponekad imam pristup tom racunaru tako da mogu instalirati(postaviti) nesto sto ce mi pomoci. Molim za pomoc! Hvala vam unapred!

a sta bi ti radio sa tim passwordom? Zloupotrebljavao ili samo hoces da znas kako?

Nabavi NetBus

On ti je jedan mali fini Trojanac koji ima jako puno funkcija. Instaliras na tom racunaru koji napadas Server a na svom racunaru instaliras Client od NetBus-a. Kasnije povezes Client i Server preko IP adrese od tog racunara i onda imas jako finu sliku svega sto on ima na tom racunaru. A za password. Da bi taj tvoj drug ukucao password on mora da koristi tastaturu zar ne. E pa NetBus ima prisluskivac tastature. Znaci belezi sve sto se otkuca, zabelezice i password koji je ukucao.
Ako vec imas pristup racunaru ovaj gore navedeni potez ti nece biti potreban. Nabavi neki BruteForce program i provali mu password. Pretrazi Google pa nadji... jer nebi bilo zanimljivo da ti ja kazem sve sad:) a ionak ce je obrisati (ovu temu) za kratko vreme:)

Poz.

:roll: Dlakava Strvina se ischudjava...
Pa dobro bre, imash i safe mode, posle reseta pritisni F8, osim ako i tamo nije podesen password, mada mi se cini da se ovde radi o nelegalnom pristupanju necijoj masini, ali vrati tje ti se to, mislis da su autori tog programa toliko glupi da rade samo za tvoje dobro? :!:

:roll: Dlakava Strvina se ischudjava...
Pa dobro bre, imash i safe mode, posle reseta pritisni F8, osim ako i tamo nije podesen password, mada mi se cini da se ovde radi o nelegalnom pristupanju necijoj masini, ali vrati tje ti se to, mislis da su autori tog programa toliko glupi da rade samo za tvoje dobro? :!:

Back