Alergija

Možda neki aminofilin i lemod solu, to su moji dobijali kad je bilo kritično.
Мислим да аминофилин није кортикостероид. Читај упутства, а не знам шта је лемод солу. Буди упоран са тражењем лекара. Обавезно тражи друго мишљење, ако ниси задовољан специјалистом. Алергије су гадне, али ако си млађи можда ће временом да се ублаже.

Мислим да аминофилин није кортикостероид. Читај упутства, а не знам шта је лемод солу. Буди упоран са тражењем лекара. Обавезно тражи друго мишљење, ако ниси задовољан специјалистом. Алергије су гадне, али ако си млађи можда ће временом да се ублаже.
Lemod je kortikosteroid. Ali ne sme ni kortikosteroid puno i često da se uzima. I uvek sa lekom, koliko ja znam. Mlađi sam od starijih. Haha 45.

U kući je na primer uzrok što kupatilo nema prozor nego onaj mali aspirator/ventilator pa ne izvuče svu vlagu posle kupanja, a ne zatvorim vrata od kupatila da bi ipak i u kupatilu bilo malo vazduha. Pa kad pritvorim prozor u dnevnoj sobi, bude više ugljendioksida, prašine, itd. A ne mogu stalno na kip ili kant jer je hladno pa potrošim struju na grejanje. Hehe Mada još uvek ne uključujem grejanje jer komšije greju i jugozapadna je strana. Pa bude fino. A i ne volim previše toplo. Mada budem pokriven i ležim ali i dalje u majici i šorcu.
Стави јачи вентилатор и смањи спавање уз отворен прозор јер се можда тако прехлађујеш. Пробај да одвлажујеш ваздух у соби, у којој спаваш. Постоје и јонизатори, то ти можда помогне. Можда и нешто што извлачи прашину. Избаци тепихе и све што можеш, а да се у томе таложе прашина и алергени.

_osip, _svrab, _crvenilo (pecati / povrsine) - lekar opste prakse kaze da ne prepoznaje reakciju, dermatolog specijalista je pregledao/ispitao pacijenta - nalaz je reakcija na sezonsku vakcinu protiv gripa (valjda posle ispitivanja)

ne znam cime je tretirana pretpostavka antihistaminici, vitamini. Osecala se dobro ali osip ne prolazi danima iako se smanjuje gradualno u boji (osip je po svim delovima tela) posle 3 dana prijavljuje samo odredjeni zamor ali se oseca dobro i svrab se smanjio. Ali i dalje ima pecate (pomenuto - postaju bledji, bili su intenzivniji u crvenoj boji.
,,,prvi deo onako i onako,,,o tome mozhe na dugachko i na shiroko da se diskutira,,,
,,,drugi deo,,,po onome kako si objasnio da josh uvek ima crvenila i roze petna nameće zakljuchak da je ta pacijentkinja josh uvek u kontaktu sa alergenom _izazivachem,,,a simptomatologija se smirila zbog terapije,,,
,,,obratite pazhnju na druge alergene oko nje u domu,,,
,,,a ono sa vakcinom je chista koincidencija po nekoliko osnova,,,

,,,prvi deo onako i onako,,,o tome mozhe na dugachko i na shiroko da se diskutira,,,
,,,drugi deo,,,po onome kako si objasnio da josh uvek ima crvenila i roze petna nameće zakljuchak da je ta pacijentkinja josh uvek u kontaktu sa alergenom _izazivachem,,,a simptomatologija se smirila zbog terapije,,,
,,,obratite pazhnju na druge alergene oko nje u domu,,,
,,,a ono sa vakcinom je chista koincidencija po nekoliko osnova,,,

cinjenicno stanje da nije imala probleme sa alergijama pre vakcine ni na sta,
nego se reakcija javila dan-dva posle vakcine i lagano napradovala
pitao sam je danas kaze da nije alergicna na jaja ali da ih nije jela vise nedelja, tek juce je jela jaja (jos od pre vakcinacije) i nije bilo promene. Saznacu vise od ponedeljka kad ide na kontrolu kod dermatologa.

cinjenicno stanje da nije imala probleme sa alergijama pre vakcine ni na sta,
nego se reakcija javila dan-dva posle vakcine i lagano napradovala
pitao sam je danas kaze da nije alergicna na jaja ali da ih nije jela vise nedelja, tek juce je jela jaja (jos od pre vakcinacije) i nije bilo promene. Saznacu vise od ponedeljka kad ide na kontrolu kod dermatologa.
problem sa alergijom _
alergijska reakcija nikad, ali nikad se ne javlja na prvi kontakt sa alergenom, organizam mora biti prvo senzibiliziran /shto znachi da mora prvo da dođe u kontakt sa nekom supstancom/ pa tek tad,,,a i/ ili posle stotog kontakta da se razvije reakcija
reakcija _alergijska ne mozhe da se razvija lagano
ne mora _da bude uzrok jajasta podloga za vakcinu, mozhe da bude neki sasvim deseti faktor, a da bude koincidencija sa vakcinacijom
po meni , u ovom sluchaju nema mesta za sumnju na vakcinu kao uzrok alergije

Lemod je kortikosteroid. Ali ne sme ni kortikosteroid puno i često da se uzima. I uvek sa lekom, koliko ja znam. Mlađi sam od starijih. Haha 45.
Мој рођак, који има алергије, има и проблеме са синусима и то можда и тебе мучи. Купи у апотеци посуду за испирање носа. То се убаци у једну ноздрву па се вода креће до друге. Тако некако. Прокувавај воду за почетак.

Мој рођак, који има алергије, има и проблеме са синусима и то можда и тебе мучи. Купи у апотеци посуду за испирање носа. То се убаци у једну ноздрву па се вода креће до друге. Тако некако. Прокувавај воду за почетак.
Hvala ti. :heart:

IMG-f16615ac54f9bf7a55fedcd6ea491475-V.jpg

,,,to je ovaj princip ,,,i da , pokazao se kao uspeshno reshenje protiv problema sa sinusima,,,ranije je to bilo u formi malog chajnika od porcelana,,,

Back