Alergija & Sex

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle sexualnog odnosa izađu mi ospice po koži. Alergija. Devojka je bila nevina. Nije zaraza. Odem kod doktora - on dijagnosticira - "Alergija na sex". Nemoguće. Promenim partnerku. Opet isto. Promenim opet. Opet isto. Lele mene ljudi, kako se leči alergija na sex? Ima li mi pomoći?

mozda im gooras u pedu a nisu se klistiraleeee.....pripazi malo...stavi naocale:rtfm:

pa kad si vazdan na komp..prihvati se chatovanja na ovim fejsbukovima,majspejsovima,tageedima itd za 15 dana i par razmijenjenih fotki ce ti neka amerikanka poslat papire...
ja samo mogu da mlatim praznu slamu......
Prazna slamma, je da? :think:

Vi zene ste kao vreca brasna. Sto vas covjek vise tuce to iz vrece izlazi ono sto je dobro a ono sto ne valja ostaje u vreci.

Posle sexualnog odnosa izađu mi ospice po koži. Alergija. Devojka je bila nevina. Nije zaraza. Odem kod doktora - on dijagnosticira - "Alergija na sex". Nemoguće. Promenim partnerku. Opet isto. Promenim opet. Opet isto. Lele mene ljudi, kako se leči alergija na sex? Ima li mi pomoći?

Mislim da si isao kod loseg doce...Idi kod sex terapeuta...ko zna sta vas dvoje neiskusnih radite i u koje rupe gurate :lol:.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back