Aleksandra Prijović: Izbacila bih to "srpska pevačica", odrasla sam u Hrvatskoj, ne želim da me iko prisvaja

...

Evo sad vec mozemo reci EX srpske snajke...posto to nije i ne zeli da bude...
A neki zabludeli ljudi su punili Arenu da cuju TO...
I imali smo one rezirane melodramaticne scene plakanja snajke i Brene...

S obzirom da ne zeli da je "prisvajaju" tj da ne zeli da bude Srpkinja - da li mozda treba joj oduzeti pasos i drzavljanstvo ?! :rtfm:

Aleksandra Prijović: Izbacila bih to "srpska pevačica", odrasla sam u Hrvatskoj, ne želim da me iko prisvaja​

https://www.telegraf.rs/jetset/vest...a-sam-u-hrvatskoj-ne-zelim-da-me-iko-prisvaja

SRAMOTNO...

...
Ponizila je sve Srbe gde god da zive jer su joj bitne pare iz Hrvatske ~ koliko dno treba da budes da ponizis dvesta pedeset hiljada plus Srba obicnih ljudi prognanih iz Hrvatske jer su Srbi?
Sva zla koje su Hrvati naneli Srbima od nastanka do danas kad ne dozvoljavaju da se imovina prognanih Srba iz Hrvatske vrati tim Srbima,vec nam hapse Srbe koji pisu o Srpskoj Krajini,pevaju srpske pesme?

Ponizila je sve Srbe gde god da zive jer su joj bitne pare hrvata ~ koliko dno treba da budes da ponizis dvesta pedeset hiljada plus Srba obicnih ljudi prognanih iz Hrvatske jer su Srbi?
Sva zla koje su Hrvati naneli Srbima od nastanka do danas kad ne dozvoljavaju da se imovina prognanih Srba iz Hrvatske vrati tim Srbima,vec nam hapse Srbe koji pisu o Srpskoj Krajini,pevaju srpske pesme?

Najobičnija đubreština koju je NovaSS promoviše

Ponizila je sve Srbe gde god da zive jer su joj bitne pare iz Hrvatske ~ koliko dno treba da budes da ponizis dvesta pedeset hiljada plus Srba obicnih ljudi prognanih iz Hrvatske jer su Srbi?
Batice, ako te šta tješi, ja bi isto bio spreman poniziti sve Hrvate gdje god da žive, kada bi u Srbiji nanjušio neke debele pare.

🐈

Ne kažem ja da je to verbalni delikt , već da ako nije "srpska pevačica" tj ako se deklariše kao iznad toga red je da joj pokažemo šta mislimo o njenom stavu
Znam, ali necete, a znas zasto necete, jer prosjecni balkanoid, pa samim tim i Srbin zeli samo da ugodi ocima, usima, stomaku i hm...Ne kazem za pojedince koji su izuzetak, nego govorim za vulgus...a to sto ti zelis bi bilo moguce samo u idealnom slucaju, a u tom slucaju ne bi ove i ovakve iz naslova temilice ni dobile priliku za medijski prostor, a kamoli sta vise..uvijek je do vulgusa!

Za prebacaj norme u botovanju ces od SNSekte dobiti samo karticu za bazene i vaucer za parizer

...
Плашиш Чваркова са картицом и ваучерима, а пред очима му Јелена Милић са амбасадорским местом и томпусом из фундуса.
Jelena-Milic_tompus.jpg

Па то се подразумева, али нека синекура никада није на одмет у ова смутна времена.
Prije bi prodavao heroin nego uzeo centa za botanje u korist HDZ-a i SNS-a.
Neka moralna granica ipak treba postojati.

Плашиш Чваркова са картицом и ваучерима, а пред очима му Јелена Милић са амбасадорским местом и томпусом из фундуса.
Pogledajte prilog 1426800
Kako mi je ružno vidjeti ženu s kubanskom cigarom u ustima, kao neka lezbača.

😡

Bolje da se slikala s kitom u ustima.

Back