Aleksandra Prijović: Izbacila bih to "srpska pevačica", odrasla sam u Hrvatskoj, ne želim da me iko prisvaja

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.733
...

Evo sad vec mozemo reci EX srpske snajke...posto to nije i ne zeli da bude...
A neki zabludeli ljudi su punili Arenu da cuju TO...
I imali smo one rezirane melodramaticne scene plakanja snajke i Brene...

S obzirom da ne zeli da je "prisvajaju" tj da ne zeli da bude Srpkinja - da li mozda treba joj oduzeti pasos i drzavljanstvo ?! :rtfm:

Aleksandra Prijović: Izbacila bih to "srpska pevačica", odrasla sam u Hrvatskoj, ne želim da me iko prisvaja​

https://www.telegraf.rs/jetset/vest...a-sam-u-hrvatskoj-ne-zelim-da-me-iko-prisvaja

SRAMOTNO...

...

nece da je niko prisvaja ,tj nece da se obelezava i pravi sebi granice i malu baru. sad je mlada ,sad je traze kad zgrne lovu posle pise memoare..i to je karijera.
Аје нађи да нека хрватска или муслимбосанска пјевачица/пјевач каже да није хравтска или босанска пјевачица.

Глупо је што се после вадила тако што је рекла да је Српкиња и да је њена изјава извучена из контекста, јер су је лоше "искомуницирали".

Никога овде не вређа што је рекла да не жели да је називају српском певачицом.Они који је слушају, наставиће да је слушају све и да је рекла да је 100% Ескимка и да нема никакве везе са Србијом .Ко је није слушао раније , неће је и даље слушати.

Већину буквално и не занима шта је она изјављивала.

Back