Александар Вулин се у Москви састао са Сергејем Лавровом!

Biljana Srbljanovic je jedna od najvecih itelektualki,koje Srbija danas ima.Inace,ona je Profesor na Univerzitetu Umetnosti u Beogradu...

На кокаину и ја размишљам на 10 ствари одједном и могу да направим 6 драматуршких представа..
али нема Коке довољно,у тој мери..гледано
Мић,2..оде о час посла

Браво! Вулина за председника Владе - доста нам је више пеедер-смраде ...
Сви сте ви Воолини... треба сви петокраку по сред чела луда да залепите, чисто да вам се зна идеолошка дијагноза ...

Stizu Iskanderi i Kalibri u Srbiju,vrijeme je za jednu specijalnu vojnu operaciju na Kosmetu
Аман ти се самоубија из нехата...

Прво како и којм путем мислиш да ће то оружје да дође - сад кад су санкције и окружени смо са НАТО-ом?
Дргуо, јеси видо како се Руска с.в.операција завршила? Углибише се са онолико војника, а Србија нема на 20к?
Треће, нико неће више у Србији да ратује, тако да и неће бити неког удруженог ратовања и пожртвовања... глупо је претити, већ се треба помирити са болном истином - НАТО је опет тата и близу је, нема више руског глупирања

Vama samo zapadne ambasade uguravaju. Nema s tim Rusija nista.
Pa i onomad kad su Vucica ugurivali nije otisao u kafe hotela Chaikovskoga pored Neve nego u Ritz u Parizu...
Dobro se u Srbiji za ko ga, gde i kako ugurava. Stare su to staze politickog uspeha.
secas li se onog susreta u Ritzu...AV, Milo. Toma Nikolic i Cane Subotic...tamo 2007 i 2008...vise puta se susretali i to sve slucajno...cak je AV, izjavljivao, kako su pili samo mineralnu vodu i da nije bilo skupo

secas li se onog susreta u Ritzu...AV, Milo. Toma Nikolic i Cane Subotic...tamo 2007 i 2008...vise puta se susretali i to sve slucajno...cak je AV, izjavljivao, kako su pili samo mineralnu vodu i da nije bilo skupo
Jeste. AV je sam tvrdio da su on i Toma setali Parizom pa svratili u Ritz na kafu i kiselu vodu. To nesto bilo smesno jevtino tamo, kako rece. :D

Ucesnici tog sastanka su mi nekako jasni, jedino mi nije jasna tu uloga Milomira Marica. I on je bas tog dana sasvim slucajno svratio u Ritz na kafu i kiselu vodu.

Аман ти се самоубија из нехата...

Прво како и којм путем мислиш да ће то оружје да дође - сад кад су санкције и окружени смо са НАТО-ом?
Дргуо, јеси видо како се Руска с.в.операција завршила? Углибише се са онолико војника, а Србија нема на 20к?
Треће, нико неће више у Србији да ратује, тако да и неће бити неког удруженог ратовања и пожртвовања... глупо је претити, већ се треба помирити са болном истином - НАТО је опет тата и близу је, нема више руског глупирања
Dzaba prica botino,doslo je vrijeme da Srbija maksimalno razvija ofanzivne sposobnosti zato nam i stizu Kalibri

Jeste. AV je sam tvrdio da su on i Toma setali Parizom pa svratili u Ritz na kafu i kiselu vodu. To nesto bilo smesno jevtino tamo, kako rece. :D

Ucesnici tog sastanka su mi nekako jasni, jedino mi nije jasna tu uloga Milomira Marica. I on je bas tog dana sasvim slucajno svratio u Ritz na kafu i kiselu vodu.
u Tabloidu, jednom je objavljeno, da je MM udbas od pocetka svoje karijere...da je jedan od kljucnih ljudi u drugom esalonu i da je njegoova uloga smrtonosna...

u Tabloidu, jednom je objavljeno, da je MM udbas od pocetka svoje karijere...da je jedan od kljucnih ljudi u drugom esalonu i da je njegoova uloga smrtonosna...

Nije udbas nego druker, a to je jos gore.. Cinkaris ljude sa kojima si opusteno sedeo i cirkao do ponoci.. I otac mu je bio druker..

Fa6DvJBWQAA9HOv

Biljana Srbljanovic je jedna od najvecih itelektualki,koje Srbija danas ima.Inace,ona je Profesor na Univerzitetu Umetnosti u Beogradu...

e ako ne može za ministarku nek je stave za ambasadora u rusiji
verovatno bi počela ovde da objašnjava rusku stranu i da ima razumevanja :think:

Back