Aleksandar Vučić - večeras na RTV Pink!

Mama me oterala u krevet. Samo, ne moja mama :lol:

Ne mogu sad da pisem, jer radim montazu jedne slike sa Vjesticom Radetom u glavnoj ulozi, ali sutra cu napisati odgovor na sva tvoja pitanja.

who the **** cares, mislis da cu te se sutra secati, previse vaznosti dodeljujes sam sebi :hahaha:
ali svejedno, dovoljno o tebi govori cinjenica da nisi sposoban da odgovoris na najprostije moguce pitanje
ajde sad u krevetac, sutra moras u skolicu

Znam dovoljno da mogu da prepoznam ljude sa ruralnim mentalitetom. Mogu da ti dam prilicno precizan profil svakog od ovih forumasa na osnovu nekoliko izjava i nacina izrazavanja. Imam i dovoljno godina da mogu da kazem da Vucic sad peva drugu pesmu i u odnosu na onu od pre godinu dana, a da i ne pominjem neko davno proslo vreme.

da mi je prvi seks koji sam imao u zivotu - uspeo, danas bi imao dete tvojih godina.

mali mora ti jos mleka da popijes da mozes da skapiras neke stvari u zivotu.

jeste i ja sam imao 18 godina, i mislio sam da sve sto leti da se jede, al i na tarabi je pisalo p...cka pa je jedan tako slomio onu stvar. zato ti dobronamerno savetujem da vise slusas sta stariji govore a da manje pricas. jer si plitak. barem u ovom trenutku.

da mi je prvi seks koji sam imao u zivotu - uspeo, danas bi imao dete tvojih godina.

mali mora ti jos mleka da popijes da mozes da skapiras neke stvari u zivotu.

jeste i ja sam imao 18 godina, i mislio sam da sve sto leti da se jede, al i na tarabi je pisalo p...cka pa je jedan tako slomio onu stvar. zato ti dobronamerno savetujem da vise slusas sta stariji govore a da manje pricas. jer si plitak. barem u ovom trenutku.

Ne verujem da si ti imao seks. Počeo bi ribi da popuješ o Šešelju i pre nego što se skine.

Back