Никола
Primećen član
- Poruka
- 639
Ali je najžešće bilo ono kad je voditelj na kraju emisije rekao:
SVIDELO SE TO VAMA ILI NE, ALEKSANDAR VUČIĆ SE VRATIO !!!
![]()
![]()
ROOOOOKAAAAAAAAJ, SNIIIMAAAAAAAAAJ, CEEEEEEEPAAAAAAAAAAAJ !!!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je najžešće bilo ono kad je voditelj na kraju emisije rekao:
SVIDELO SE TO VAMA ILI NE, ALEKSANDAR VUČIĆ SE VRATIO !!!
![]()
![]()
ROOOOOKAAAAAAAAJ, SNIIIMAAAAAAAAAJ, CEEEEEEEPAAAAAAAAAAAJ !!!
![]()
Mama me oterala u krevet. Samo, ne moja mama
Ne mogu sad da pisem, jer radim montazu jedne slike sa Vjesticom Radetom u glavnoj ulozi, ali sutra cu napisati odgovor na sva tvoja pitanja.
Znam dovoljno da mogu da prepoznam ljude sa ruralnim mentalitetom. Mogu da ti dam prilicno precizan profil svakog od ovih forumasa na osnovu nekoliko izjava i nacina izrazavanja. Imam i dovoljno godina da mogu da kazem da Vucic sad peva drugu pesmu i u odnosu na onu od pre godinu dana, a da i ne pominjem neko davno proslo vreme.
Nego, sta ispade na kraju? Malopre sam se probudila i ukapirala da sam opet sve prespavala...![]()
Nego, sta ispade na kraju? Malopre sam se probudila i ukapirala da sam opet sve prespavala...![]()
Ma nista.
Aca Pendrek se malo neckao pa se vratio u politiku....Sta ce jadan drugo da radi u zivotu...Sem da gubi izbore....
![]()
da mi je prvi seks koji sam imao u zivotu - uspeo, danas bi imao dete tvojih godina.
mali mora ti jos mleka da popijes da mozes da skapiras neke stvari u zivotu.
jeste i ja sam imao 18 godina, i mislio sam da sve sto leti da se jede, al i na tarabi je pisalo p...cka pa je jedan tako slomio onu stvar. zato ti dobronamerno savetujem da vise slusas sta stariji govore a da manje pricas. jer si plitak. barem u ovom trenutku.
Ne verujem da si ti imao seks. Počeo bi ribi da popuješ o Šešelju i pre nego što se skine.