- Poruka
- 4.932
Сведоци који се 'дрзну' да не сведоче онако како то данашњи режим жели бивају малтретирани и прогоњени од деМократког режима у Србији. Овај део суђења исто само потврђује.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je slika?
Ne verujem dok ne vidim svojim očima!
Има слике и тона:bez slike necu da komentarisem i diskutujem
Ja nepismenijeg coveka od ovog nazimeta nisam video . Gledao sam neke segmente sudjenja strasno . Antonic je u nekoj svojoj knjizi pisao kako je Seselj namerno cesto za glavne rukovodioce stranke postavljao ljude ogranicenog obrazovanja i sposobnosti . U slucaju Stefanovica isao je ispod svakog minimuma .
Ja nepismenijeg coveka od ovog nazimeta nisam video . Gledao sam neke segmente sudjenja strasno . Antonic je u nekoj svojoj knjizi pisao kako je Seselj namerno cesto za glavne rukovodioce stranke postavljao ljude ogranicenog obrazovanja i sposobnosti . U slucaju Stefanovica isao je ispod svakog minimuma .
Kushi, legendoЧовек је сведочио како су њега и породицу малтретирали да не би сведочио у корист Шешеља, а деМократе шта ће па лажу како је човек идиот и како је Шешељ хрват или само хтео идиоте у СРС. Нема већих идиота од реатрдираних имебицила који кажу за Стефановића да је идиот и да је Шешељ тражио идиоте за главне руководиоце у СРС.
Pa ja ne znam šta je čovek i za koga je ali se po snimku vidi da je idiot.
Kushi zašto sinoć nisi slavio SRPSKU Novu godinu?![]()
Samo da ispravimo nije srpska nova godina vec pravoslavna to je zbog kalendara koji je julijanski - vizantijski nastao od sumerskog...
По овом снимку се види да је ђинђић дебил и преварант а Шешљ потпуно у праву: