Александар Шешељ на руском заступа интересе Русије

hebo te patak tako pametna, tebe i ove kreature sto se sa tobom krevelje. dragan je otisao sa pozajmljenih 10$, a sada vas *******iju moze da kupi za mekinje, sve od NATO novca
Jer imaš neki dokaz da poseduješ ta sredstva

Evo ja imam

65047806_447532222707191_5691798311924503994_n.jpg

Dragana, kao i svakog baustelca, udara kompleks i misli da treba i jos smesnije, da moze, da se dokaze.
Zato ce sada da prica o parama, vilama i mercedesima, deci koja su inzenjeri, doktori, CEO, ili tako nesto. Ako treba izmislice.

Ipak istina je da je bio i ostao sluga. A to boli. Zato oseca dusevni bol i ceka penziju da se vrati u Srbistan. U neko selo tamo daleko, gde ce da glumi gospodina dok zaudara na beli luk. Tu ce svako jutro da cita Informer uz GMO kafu, i da se busa u kokosije grudi jer je grbav od lopatanja na gradilistu.

Dragana, kao i svakog baustelca, udara kompleks i misli da treba i jos smesnije, da moze, da se dokaze.
Zato ce sada da prica o parama, vilama i mercedesima, deci koja su inzenjeri, doktori, CEO, ili tako nesto. Ako treba izmislice.

Ipak istina je da je bio i ostao sluga. A to boli. Zato oseca dusevni bol i ceka penziju da se vrati u Srbistan. U neko selo tamo daleko, gde ce da glumi gospodina dok zaudara na beli luk. Tu ce svako jutro da cita Informer uz GMO kafu, i da se busa u kokosije grudi jer je grbav od lopatanja na gradilistu.
hvali srpske i ruske vlastodršce, a pobegao što dalje od Srbije i Rusije...rmbači negde na zapadu i tamo plaća porez...i još se hvali time

Da.

Ja posedujem ličnu kartu sa rezidencijom Savski Venac

1561469951820.jpeg

To znači da nisam migrantom drugog reda kao kolege.

Meni niko ne može da kaže: "Gospođo, vi ste ovde ipak gost, i Vaše miijarde nas ne impresioniraju."

Back