Aleksadnar Tijanić

Anketa

• Tijanića treba razrešiti

• Neka i dalje bude direktor

• Ostojić je upravu

• Ostojić nije upravu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zanimljiv dvoboj na pomolu."Kurir" je morao da isplati 900.000 dinara Tijaniću za pretrpljeni stres i sl.razloge i neistinito izveštavanje.I još su advokati Tijanića najavili da će nastaviti sa tužbama protiv "kurira".

Ja mislim da je sve to njihova zajednička igranka i ne bih se uopšte iznenadila kada bi se jednog dana saznalo da sam Tijanić piše za Kurir sva ta s.ranja koja izlaze o njemu...čim se oseti ugroženo ili mu se zadrma pozicija odjednom se kao pojavi neka afera u kojoj je on fol glavni igrač:roll:

Emisiju nisam gledala, jer Ostojica ne mogu ni da gledam ni da slusam, a ponajmanje da aminujem njegove stavove.
Ali i bez ulazenja u politicke razloge jesam za smenu Tijanica. I to zato sto je upropastio RTS. Unistio je pojedine redakcije, nema vise kvalitetnog Skolskog programa, programa za decu, naucno-popularnog itd. Glavne emisije su 48 sati svadba i slicne gluposti. Serije se repriziraju po milioniti put. Plate zaposlenima su nikakve izuzev njegovih pulenki. Ne isplacuju se pare ucesnicima kviza Visoki napon (moj brat je ucestvovao u novembru, emitovanje je bilo u februaru i po ugovoru je trebalo u roku od 60 dana od emitovanja, ali jos nije isplacen, kazu nemaju para). Mnogi koji su otisli kroz socijalni program i uzeli pare i dalje rade tamo i primaju plate. Kada od zaposlenih cujem da je Milanovic bio zlato, onda to sve govori.

Не морам даље ни да читам, овим је све речено. :amen:

Back