Aleksadnar Tijanić

Anketa

• Tijanića treba razrešiti

• Neka i dalje bude direktor

• Ostojić je upravu

• Ostojić nije upravu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
No, da li Aleksandra Tijanića (slugu svih režima) treba rezrešiti funkcije generalnog direktora?

Не, зашто? РТС никад није био бољи канал него под његовим вођством. Уосталом РТС је државна телевизија и нормално је дачовек који је води служи држави и власти. Када ви будете били у позицији да држите медије понашаћете се другачије?

Овим у загради си све рекао.

Наравно да неће бити смењен. Човек ради за кеш, све што треба.
Решити га се можемо са места ртс-а само ако му неко понуди више лове, па он реши да напусти причу.
У супротном, ником из власти то неће пасти на памет.

Ma nije bitno za temu da li je neko bio ili jeste sluga svih režima poanta je u tome da li dotični radi svoj posao profesionalno ili ne.
Ukoliko svoj posao radi kako treba onda treba da ostane na tom mestu, ostalo je irelevantno.

Naravno da ga treba razrešiti, da nema one oznake u ćošku čovek bi pomislio da gleda neku od komercijalnih televizija a ne javni servis.

:klap:...da se ne ponavljam:ok:

Kad i ako gledam bilo koju komercijalnu Tv spremna sam da otrpim teror reklama ali na javnom servisu koji svi plaćamo NE.:evil:

Kako već rekoh nekoliko puta, da se samo ugleda na HRT ako ne celom koncepcijom , a ono bar upola , bilo bi dobro...ali ne, Tijanićeva guza zinula za lovom, a treba i poplaćati onolike sojke i koječije švalerke...pa neće da može od mojih para...ako se ja kao pojedinac išta budem pitala:roll:

cp4_1k_big.jpg

:klap:...da se ne ponavljam:ok:

Kad i ako gledam bilo koju komercijalnu Tv spremna sam da otrpim teror reklama ali na javnom servisu koji svi plaćamo NE.:evil:

Kako već rekoh nekoliko puta, da se samo ugleda na HRT ako ne celom koncepcijom , a ono bar upola , bilo bi dobro...ali ne, Tijanićeva guza zinula za lovom, a treba i poplaćati onolike sojke i koječije švalerke...pa neće da može od mojih para...ako se ja kao pojedinac išta budem pitala:roll:
potpuno se slazem.nije mi jasno sa koji kvalitetima je tijanic dobio rts?zar ne bi bilo normalno da se za takvo mesto raspise javni konkurs??gde bi svi rekli svoje mislim-zainteresovani....po meni je on olicenje coveka nabijenog svim kompleksima...a sto se mene tice rts mogu i da ukinu,ne razlikuje se od komercionalnih televizija.kako je moguce da se reklamni prostor izda privatnom licu i zasto reklame ma RTS-u i to jos u dnevniku????
po cemu se rts toliko razlikuje od ostalih komercijalnih tv po kvalitetu i objektivnosti nije,PA STO BI NAROD PLACAO PREDPLATU-MOGU DA ZIVE SAMO OD PREDIZBORNOG PROGRAMA KOJI JE I NAJVISE ZASTUPLJEN PO MINUTAZI !!!!

Najlakse je pljuvati nekoga ko ima rezultate,pogotovo iz perspektive sopstvene neuspesnosti i frustracije.Ovako kad neko napravi najgledanije televezije(let me remind you-Politika,BK,3. program TVCG,RTS ) uvek moras da isceprkas razlog zasto da ga smenis.Verovatno zato sto nije spreman da ispunjava naloge LDP-a.A ovako se kao zalazemo za objektivno novinarstvo.Cim nekoga svi pljuju dobar je znak da je na pravom mestu.

Najlakse je pljuvati nekoga ko ima rezultate,pogotovo iz perspektive sopstvene neuspesnosti i frustracije.Ovako kad neko napravi najgledanije televezije(let me remind you-Politika,BK,3. program TVCG,RTS ) uvek moras da isceprkas razlog zasto da ga smenis.Verovatno zato sto nije spreman da ispunjava naloge LDP-a.A ovako se kao zalazemo za objektivno novinarstvo.Cim nekoga svi pljuju dobar je znak da je na pravom mestu.

ma ja te bas i ne razumem!!! ma jel ti to govoris o RTS-uu<pa covece kako da ne bude najgledaniji kad je cela zemlja pravila studija,emisionu tehniku,predajnike,repetitore,po celoj zemlji!!!!! i sad na te antenske stubove ne moze da se nakaci niko osim RTS,znaci totalni monopol!!!! na koliko mesta u srbiji je moguce gledati samo I program RTS,cak ni II nije dostupan,o drugim TV stanicama da ne govorimo!!!!!! gde ti zivis verovatno u nekoj metropoli !!!! i sad ti govoris o nekoj gledanosti i o ispitivanju javnog mnenja,PRODJI SRBIJOM I SHVATCES DA SU OVO SUSTE ISTINE !!!!!!!
pa narod nema alternativu,ljudi na selu pogotovo stariji-ne razumeju se u tehniku,gledaju ono sto vide a to je RTS I, pa i on nema pokrivenost ni 70% teritorije srbije,a ti veruj anketama i dalje,zato nas i vode ko bikove-alku u nos,dobar konopac i ojs!!!!!!!!!!!!!!!!!

iako teska srca to priznajem RTS je za vreme Tijanica postao najbolja domaca televizija , mada nije bas da imaju i neku konkurenciju ,al opet poboljsanje kvaliteta programa je evidentno , pre svega ono malo dokumentarnog . Sa druge strane ima i brojnih propusta kao sto je bezobrazno i nedopustivo velik udeo reklama , hipreprodukcija igranih serija sumnjivog kvaliteta koje btw kostaju jako mnogo , a da ne govorim o satro politickim emisijama koje uzasno neprofesionalno vode Tijanceve svalerke ,pogotovo ona utorkom plava ,cim je covek vidi i cuje zna da je preko blowjob-a dosla do emisije .

Ima mnogo toga sto ga cini idealnim direktorom RTS ali ono sto me navelo da ga glsam za smenu je to sto iako je uveo ogromnu pretplatu za TV on i dalje emituje reklame .Mozda je trebao da stavi pretplatu 50 dinara pa pi svi placali bez razmisljanja ovako sipak niko nije lud .Umesto istoriskih dokumentaraca gledmo seljacke svadbe umesto filomova i serija koje treba da promovisu srbiju gledamo kvizove i partizanske filmove.
To sto ima dve tri dobre serije neznaci nista jer ostatak programa zauzima partiski dnevnik i smece od programa.
Da bi podigao gledanost ne vodi racuna o kvalitetu programa koji pusta zato se nemojte iznenaditi ako u buducnosti dobijemo grand sou ili velikog brata na RTSu.

..mene je blam kada pomislim na RTS..javni servis..nishta mi se ne svidja, pochevshi od grafike, zavrshivshi sa nepostojecom koncepcijom,sve siromashno i bezhivotno..sve b produkcija..od nacionalne tv ochekujem puno vishe i ne pristajem na kompromise..uaa glavator..

Placanje pretplate i emitovanje reklama ne idu zajedno, komercijalne emisije i placanje pretplate ne idu zajedno, Natasa Miljkovic dvaput odlazi na Kvin Meri da pravi reportaze, od cijih para pitam se hmmm, a i nije reporterka, sportski komentatori nemaju blage veze, osim Viskovica i Andrijasevica, a ima ih 15. Onaj mladi prosedi sto je vodio politicke intervjue izvestava iz Pekinga sa OI, sta ce on tamo...Da ne pominjem sto ja iz cen. Srbije placam pretplatu da mi prikazuju beogradski program. A ono sr... se zove jos Beovizija, izbor za pesmu Beograda sta li je...Pa jos ako imam kablovsku i na njoj RTS, treba da placam i kablovsku i RTS...e lopoviiiiii

Ja moram priznati da mi Tijanic nikada nije bio simpatican, ali sto se RTS-a tice, mislim da je napravio dobar posao. Ne znam da li se secate kakav je bio program za decu,obrazovni program, informativni program.....i uostalom vecina programskih sadrzaja pre nego sto je on dosao? Ne znam koliko gledate RTS uopste, ali vracene su neke legendarne emisije za decu poput : "Muzickog tobogana" ( to sam obozavala da gledam kada sam bila mala :) ), Diznijevih crtaca i sl. RTS je sve bolja televizija i bice sve bolji i sa Tijanicem i bez njega, ali on je pokrenuo stvari nabolje i tesko je to ne priznati, kakvo god misljenje da imate o njemu.
:bye:

Back