M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
Častiće ga bos Čeda duplom dozom a on neće moći da odbije.
castice ga bilo ko parama i ni to nece moci da odbije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Častiće ga bos Čeda duplom dozom a on neće moći da odbije.
Обрати пажњу на положај главе Славке - сармице ... очи, поглед ..Само да не утепа Славицу и добро је![]()

Од када је нашамарао она два лдповца, не дирајте Тијанића![]()
..kako to da se nikada ne obrusi na "bratsku CG"????
No, da li Aleksandra Tijanića (slugu svih režima) treba rezrešiti funkcije generalnog direktora?
Овим у загради си све рекао.
Наравно да неће бити смењен. Човек ради за кеш, све што треба.
Решити га се можемо са места ртс-а само ако му неко понуди више лове, па он реши да напусти причу.
У супротном, ником из власти то неће пасти на памет.
Naravno da ga treba razrešiti, da nema one oznake u ćošku čovek bi pomislio da gleda neku od komercijalnih televizija a ne javni servis.
...da se ne ponavljam

potpuno se slazem.nije mi jasno sa koji kvalitetima je tijanic dobio rts?zar ne bi bilo normalno da se za takvo mesto raspise javni konkurs??gde bi svi rekli svoje mislim-zainteresovani....po meni je on olicenje coveka nabijenog svim kompleksima...a sto se mene tice rts mogu i da ukinu,ne razlikuje se od komercionalnih televizija.kako je moguce da se reklamni prostor izda privatnom licu i zasto reklame ma RTS-u i to jos u dnevniku????...da se ne ponavljam
Kad i ako gledam bilo koju komercijalnu Tv spremna sam da otrpim teror reklama ali na javnom servisu koji svi plaćamo NE.
Kako već rekoh nekoliko puta, da se samo ugleda na HRT ako ne celom koncepcijom , a ono bar upola , bilo bi dobro...ali ne, Tijanićeva guza zinula za lovom, a treba i poplaćati onolike sojke i koječije švalerke...pa neće da može od mojih para...ako se ja kao pojedinac išta budem pitala![]()
Najlakse je pljuvati nekoga ko ima rezultate,pogotovo iz perspektive sopstvene neuspesnosti i frustracije.Ovako kad neko napravi najgledanije televezije(let me remind you-Politika,BK,3. program TVCG,RTS ) uvek moras da isceprkas razlog zasto da ga smenis.Verovatno zato sto nije spreman da ispunjava naloge LDP-a.A ovako se kao zalazemo za objektivno novinarstvo.Cim nekoga svi pljuju dobar je znak da je na pravom mestu.
Ako treba da biram izmedju Tijanica i Ostojica - bolje me ubijte!
Ma nije bitno za temu da li je neko bio ili jeste sluga svih režima poanta je u tome da li dotični radi svoj posao profesionalno ili ne.
Ukoliko svoj posao radi kako treba onda treba da ostane na tom mestu, ostalo je irelevantno.
), Diznijevih crtaca i sl. RTS je sve bolja televizija i bice sve bolji i sa Tijanicem i bez njega, ali on je pokrenuo stvari nabolje i tesko je to ne priznati, kakvo god misljenje da imate o njemu.