Prvo, potrosnja struje danas je vece nego potrosnja struje 1990. To mozes naci i na netu, na svim sajtovima. Ne potcenjuj potrosnju domacinastva u odnosu na privredu, jer je istih nekoliko miliona, brojnost je jako bitna. Ti si prvi od koga sam cuo da je izneo ovu tvrdnju, i ona je tacna jedino ako zvanicni statisticki podaci lazu. To ko izvozi struju i kome, i da li neko krade je druga stvar, sigurno time steti Srbiju, ali da je to glavni problem budzeta Srbije- nije.
2 % od BDP-a odlazi na vojsku, ne 2% od budzeta Republike Srbije. Generalno, ja i ne znam koja drzava danas u svetu izdvaja 12 % BDP-a na vojsku

Ponovo kazem, za sve u budzetu postoje stavke, sada kada se izglasa novi budzet, mozemo da vidimo strukturu istog, pa ce ti to verovatno i biti odgovor na pitanje gde odlaze pare koje mogu da se daju vojsci...
Po meni, budzetski prihodi su mnogo manji problem od budzetskih rashoda. Cak i da se uzme u obzir kradja, siva ekonomija, podmicivanje, rodjacke veze. A slazemo se da toga danas ima, i da DS ne radi dovoljno dobro da bi sve to iskorenio. I ne kazem da je manjak u budzetu normalna stavka, vec da je u danasnjoj Srbiji nesto sto je realno, sto zbog lopova, ali mnogo vise zbog nesposobne fiskalne politike.