Albert Ajnštajn je imao koeficijent inteligencije 160, Kim Ung-jong (i danas je živ i zdrav) bio je ocenjen sa 210

Otvorim filozofiju , zgadi mi se, otvorim psihologiju zgadi mi se,
otvorim politiku, tu depresivno stanje, oseca se post koitusni zamor kod ljudi , evo bas gledam sve mi se ogadilo samo verovali ili ne jos nije...

I bas je ok sto su kratki sadrzaji inace tutubani sa foruma ne bi mogli da ucestvuju...

Sta zna tutuban sta je 150iq , a kamoli 210, oni misle to je tu slicno....samo brze ...
Da se kladimo da 99% srba smatra da je visa iq jednaka sa brzinom obrade zadatka....

Ajnstajn mi nije bas blizak, nesto mi tu smeta kod njega, npr Nils Bor iako je za malo manji iq mi je totalno usaglasen sa svojim iq...nesto kod ajstajna nije tacno ...ili iq ili nesto drugo....

Ne mogu da vam objasnjavam kako to kad ne verujes u tezu da je isti iq pa je proveris u praksi da ne postoji emotivni iq i ne postoji milion iq nego je jedan eventualno 2 iq i plus fizicki iq, , refleksni luk...to odvojama, znaci max 3 iq ....i onda imas razvijen osecaj za emotivno nesto kao ekstrasens, kako je ocigledno kad je neko inteligentan a kad nije...

to se oseca u skoro svakom potezu , cak i u pogledu....iako treba paziti na onu tvrdnju da nemaju svi ujednacenu ocnu motoriku i inteligenciju , obicno imaju , brze oko brzi i iq , ali nije bas kod svih..

Uprkos neverovatnom koeficijentu inteligencije, tokom detinjstva nije imao problema sa vršnjacima, za razliku od mnogih drugih čuda od dece, iako se često nalazio sam zbog obaveza na studiju.
Izvinjavam se, mora da razjasnim, niste mi jasni..

1725086186606.png

Ovo je taj Kim dzung...

Jel on ima veze sa onim sinom severokorejskog predsednika ili sa onim sto je sad predsednik sev koreje?

E baš zato se test inteligencije radi iz različitih oblasti.
Ja sam imao ortaka koji je bio genije za šah, ali nije znao ništa osim toga,
glup kao qurac.
Onaj lik iz amerike koji je bio brži od digitrona, isto tako.
IQ od 210 koji je "izmeren" kad je bio dete je isto tako validan kao i onaj
od 228 kod Marylin von Savant, isto tako izmeren kad je bila dete.
Sve je to pod velikim znakom pitanja, sve zavisi od testa koji je korišćen
i interpretacije rezultata.

Ne postoji IQ test koji u potpunosti odražava složenost ljudske inteligencije... :mazi:
Kreni tako sto ces da izmeris neki svoj iq....nije merilo , ali kreni tako....

Slazem se, da odes na regrutaciju tamo imaju set od 5 razlicitih iq, pa ce ti mozda dati rezultate od svih 5 neki su u brojkama neki su opisni...

Pa sto ne pustite nesto iz njegove skole?
Jel ima taj drugi Kim svoju skolu ....
Има читав Универзитет посвећен Величанственој Џуче Идеологији, која се стално изнова научно изучава и усавршава. Друг Ким Џонг Ун је један од њених идеолога.

Dakle srbi ste kako god se okrene i odmah da vam kazem ebite se...

Kim Ung-yong
South Korean civil engineer and former child prodigy
Birthdate and Place
March 8, 1962, Seoul, South Korea
Recorded IQ
Highest recorded IQ with a score above 210 on the Stanford–Binet Intelligence Scale
Education
BS, MS, PhD from Chungbuk National University; MS from Cheongju University

Tip nema nikakve veze sa nekim predsednikom severne koreje, i samo Srbima moze da se ucini interesantno da spinuju takve dve razlicite stvari..

Zato vam svako dupe moze da izgleda kao Tito,
Zato vam svaki radikal izgleda kao patriota a nigde veze...

Back