Albert Ajnštajn je imao koeficijent inteligencije 160, Kim Ung-jong (i danas je živ i zdrav) bio je ocenjen sa 210

Sensei

Master
Moderator
Poruka
75.325
Sa tri godine već je mogao da čita japanski, korejski, nemački i engleski. Takođe je bio u stanju da reši računske zadatke i objavio je knjigu svojih eseja od 247 stranica na engleskom i nemačkom.

Sa pet godina, Kim se pojavila na televiziji Fuji u Japanu i šokirala publiku rešavanjem diferencijalnih jednačina.

Kasnije se ponovo pojavio na japanskoj televiziji, gde je rešavao komplikovane probleme diferencijalnog i integralnog računa.

1723167250935.png

Zato što donosim delove iz različitih izvora, a preglednije je sa kraćim tekstom

Pa nije preglednije, jel ti pregledno ono što sam ja napisao? Naravno da nije. Niko ne voli da čita iseckane tekstove. Taman pročitam, ono sledi nastavak. Nepotrebno me stresiraš i zato protestujem. Zamisli kako bi bilo da svi to počnu da rade ;)

Pa nije preglednije, jel ti pregledno ono što sam ja napisao? Naravno da nije. Niko ne voli da čita iseckane tekstove. Taman pročitam, ono sledi nastavak. Nepotrebno me stresiraš i zato protestujem. Zamisli kako bi bilo da svi to počnu da rade ;)
Osim mene, ima i drugih koji vole baš ovako. Žao mi je da tebi ne prija

Да, Друг Ким Џонг Ун је Натпросечни Геније!

Зар се не слажеш, друже @38imak ? :)
Ti narodi na Dalekom istoku imaju najveci IQ.

To sto je Severna Koreja i dalje uzas uzasa po razvijenosti i pored toga (IQ je sigurno najbitnija stvar za bilo koje drustvene stvari), govori o tome koliko je taj rezim kriminalan prema svojim gradjanima.

Ti narodi na Dalekom istoku imaju najveci IQ.

To sto je Severna Koreja i dalje uzas uzasa po razvijenosti i pored toga (IQ je sigurno najbitnija stvar za bilo koje drustvene stvari), govori o tome koliko je taj rezim kriminalan prema svojim gradjanima.
Систем у Демократској Народној Републици Кореји је један од Најбољих и Најразвијенијих Система Далеког Истока!!

Mada realno, inteligencija nije generalna kako se čini, može neko da bude super-genije u nekim oblastima a u drugima retard ;)
E baš zato se test inteligencije radi iz različitih oblasti.
Ja sam imao ortaka koji je bio genije za šah, ali nije znao ništa osim toga,
glup kao qurac.
Onaj lik iz amerike koji je bio brži od digitrona, isto tako.
IQ od 210 koji je "izmeren" kad je bio dete je isto tako validan kao i onaj
od 228 kod Marylin von Savant, isto tako izmeren kad je bila dete.
Sve je to pod velikim znakom pitanja, sve zavisi od testa koji je korišćen
i interpretacije rezultata.

Ne postoji IQ test koji u potpunosti odražava složenost ljudske inteligencije... :mazi:

Sa tri godine već je mogao da čita japanski, korejski, nemački i engleski. Takođe je bio u stanju da reši računske zadatke i objavio je knjigu svojih eseja od 247 stranica na engleskom i nemačkom.

Sa pet godina, Kim se pojavila na televiziji Fuji u Japanu i šokirala publiku rešavanjem diferencijalnih jednačina.

Kasnije se ponovo pojavio na japanskoj televiziji, gde je rešavao komplikovane probleme diferencijalnog i integralnog računa.

Pogledajte prilog 1591074
Dal je neko smeo recu mu, da nije tacno ili nije dobro?

Да, Друг Ким Џонг Ун је Натпросечни Геније!
Tamo gde on živi i u zemljama po kojima se kreće niko ga ne oslovljava sa ''drug''. On je iz Južne Koreje i rođen je u Seulu.
Da je kod severnog suseda teško da bi se za njega i čulo.

Tamo gde on živi i u zemljama po kojima se kreće niko ga ne oslovljava sa ''drug''. On je iz Južne Koreje i rođen je u Seulu.
Da je kod severnog suseda teško da bi se za njega i čulo.
Одакле толика потреба код вас, натофанатика, да толико омаловажавате Велике Светске Лидере и Хероје, попут Друга Ким Џонг Уна??

Back