Albanski muslimani vrše kulturocid na Kosovu

Зашто се ви Албанци љутите кад вас зовемо Шиптари кад сами себе тако зовете. Нисмо ми могли од Енглеза (који вас мешају са неким изумрлим Илирима) да научимо како се зовете него од вас?

за Адема није реторичко питање

Dikan:
Зашто се ви Албанци љутите кад вас зовемо Шиптари кад сами себе тако зовете. Нисмо ми могли од Енглеза (који вас мешају са неким изумрлим Илирима) да научимо како се зовете него од вас?

за Адема није реторичко питање

kazi mi sta si ti [nacionalnost] na srpskom i na engleskom
necemo gledati pravopis, nebitan je

Pepeo:
Tesko ce ti on reci, i odgovoriti.
Ne zna Siptar za logiku i to ti je.

Jedna stvar za sve:
"Da li je neko nekada negde cuo za nekog albanskog pesnika, politicara, sportistu, slikara, muzicara, inzenjera, itd???"

E to me mnogo interesuje.

nekada u davna vremena ljudi su mislili da ne postoji nesto ako to oni ne znaju... mada takvih ima i danas

adem_ks:
shqiptar pa onda ide u zavisnosti od jezika, srpski=albanac svedski=albanska engleski=albanian itd... ima i izuzetaka, turski=arnaut.... ali to je za neke prekomplikovano tako da ne vredi

Али ми вас знамо као Арнауте и Шиптаре. Нисмо ми живели са Енглезима и Швеђанима већ са Турцима и вама

Ја сам чуо да је глумац Џим Белуши пореклом из Албаније а дал је Шиптар или Грк не знам. Па онда Мајка Тереза. Сад се римокатолицима убутавају због ње да им помогну да дођу до независност.Чак хоће и да пређу у католичку веру. Адем ће нам бидне Амброзије.Па имају неког књижевника Исмаиља Кадера из Албаније или тако нешто. То је овако из главе. Генерално у Албанији има много више него на Косову. Нарочито на југу. И мирни су људи, не баве се криминалом за разлику од ових Гегајаца са Косова и Севера Албаније одакле су и дошли (наравно Адеме не сви).
А имаш на нету па гуглај.

Dikan:
Ја сам чуо да је глумац Џим Белуши пореклом из Албаније а дал је Шиптар или Грк не знам. Па онда Мајка Тереза. Сад се римокатолицима убутавају због ње да им помогну да дођу до независност.Чак хоће и да пређу у католичку веру. Адем ће нам бидне Амброзије.Па имају неког књижевника Исмаиља Кадера из Албаније или тако нешто. То је овако из главе. Генерално у Албанији има много више него на Косову. Нарочито на југу. И мирни су људи, не баве се криминалом за разлику од ових Гегајаца са Косова и Севера Албаније одакле су и дошли (наравно Адеме не сви).
А имаш на нету па гуглај.
bravo, mislim da je i to dovoljno, za pocetak, inace pisac je vec bio nominovan za nobela, i mogu se kladiti da ce ga dobiti. iako mi se ne dopada kao osoba zbog par njegovih izjava, kao pisac je sjajan

adem_ks:
ako mi kazes iskreno kako je tamo, razmislicu
ps.nema rekla-kazala :lol: :lol:

Па бре ја у ту секту никад нисам био а, нити ћу.А и откуд знам дал си прави муслиман или ко покојни ваш председник Ибрахим Ганди Ругова. Ако не верујеш у Бога, а тако ми делујеш иди тамо га нећеш наћи а, за љубав овог мисионара анђели апокалипсе што ме зове у крижарске ратове са њим. Ја му кажем да сте ви братија а не он и ја.

Dikan:
Па бре ја у ту секту никад нисам био а, нити ћу.А и откуд знам дал си прави муслиман или ко покојни ваш председник Ибрахим Ганди Ругова. Ако не верујеш у Бога, а тако ми делујеш иди тамо га нећеш наћи а, за љубав овог мисионара анђели апокалипсе што ме зове у крижарске ратове са њим. Ја му кажем да сте ви братија а не он и ја.

a da mi objasnis sta je pisac hteo da kaze, ako ti je poznat :lol: :lol: :lol:

Dikan:
Па бре појма немам.

Ја нисам никад био у ту цркву и нити ћу.

Питај овај nick andjeli apokalipse он позива на неке крижарске ратове, а ја нисам усташа.

Јер јасније сад.

ako ne pozivas na mrznju prema drugima i sl.sra*a za mene si OK. poz.

adem_ks:
a sto bi ja gubio vreme sa neorbazovanima i glupima a????
ps. mada ima ona zlatna ko priznaje pola mu se prasta

C c c c c sta sve neces reci samo vazno da ne odgovoris.....
Neka prica o glupima, o gubljenju vremena, e, moj ademe, slusaj sine obrisi sline, ne budi alav jos si balav....

Ne gubis vreme da nekog obrazujes,
al tesko da shvatis.

Sad ko je ovde glup i lud, ne znam?!
Zakljucio si omeni nesto na osnovu pitanja koje sam ti postavio,
a sam na to pitanje ne dajes odgovor.
Nesto ne valja,
a ti vidi...

Back