albanke za udaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
3.797
Stigle mlade Albanke za udaju po nekim nasim selima zabacenim. Pa ne znam,jel ovo bas mora ovako? Da nasu svetu Srbsku krv mesamo sa Albancima....Da li je do ovde doslo zaista? Zar se ne mogu naci neke fine devojke iz Srbije? Kako vi ovo komentarisete?

Ne mogu.
Nema ničeg svetog u samovanju u nekoj pripizdini koju je i Bog zaboravio a ne potencijalne udavače i zato pusti ljude da se snalaze i ne sudi jer nisi u njihovoj koži.

A "velike" misli o krvi i tlu pusti političarima oni barem "neki" dinar imaju od tih gluposti i prihvati da u našoj gramatici postoji jednačenje suglasnika po zvučnosti sviđalo se tebi ili ne u protivnom zvučiš kao dileja. A ako već držiš do srbovanja barem učini toliki napor da prebaciš tastaturu na ćirilicu.

I zar nema već ova tema negde?

Ne mogu.
Nema ničeg svetog u samovanju u nekoj pripizdini koju je i Bog zaboravio a ne potencijalne udavače i zato pusti ljude da se snalaze i ne sudi jer nisi u njihovoj koži.

A "velike" misli o krvi i tlu pusti političarima oni barem "neki" dinar imaju od tih gluposti i prihvati da u našoj gramatici postoji jednačenje suglasnika po zvučnosti sviđalo se tebi ili ne u protivnom zvučiš kao dileja. A ako već držiš do srbovanja barem učini toliki napor da prebaciš tastaturu na ćirilicu.

Samo na pdfu Muškarci, moguće da je bilo još, a i na desetinu drugih smo se dotakli ove teme:
Al nikako da se jedan forumaš odluči na taj korak, do dobijemo iskustva iz prve ruke, pih.

Ne mogu.

ne mogu tu cirilicu jbg...ma kakvo crno srbovanje :)

Ponovicu ono sto sam rekla na prethodnoj temi, ko hoce da pravi male siptare bolje da se i ne razmnozava.
muškarac srbin može sa albankom napraviti ćerku albanku ili ćerku srpkinju, ali sina albanca ne može u biološkom smislu ni teoretski. zašto? jer se Y hromozom koji nosi muški princip prenosi isključivo i samo sa oca na sina.

elem, mlada albanka sa kojom bih se okrenuo životu na selu jeste deo mojih fantazija, ali ne treba biti naivan i zaletati se.
čuo sam par svežih priča kako su neki naši u potrazi za albankama jako loše prošli tamo. jedan je pretučen. drugog prešli. naime, ovog drugog upoznali sa albankom u albaniji, i onda mu rekli plati i dovešćemo ti je, i lik platio ali ga ispalili i nisu je doveli, tužno.

dakle, ponavljam, mladoženje - oprez!

trenutno su mi kao ideja bliskije (ili manje udaljene) ukrajinke, ruskinje, romkinje, jermenke, sirijke, jazidi devojke...

Oно што нико не примећује, а ради се о албанској националној неслози, јер један део Албанаца поседује националну свест, док су други исламисти.

Да ли неко од вас икада запитао, која мука тера ту Албанку хришћанске вере да дође код озлоглашеног Србина који је жигосан од стране запада као геноцидан тип чији су сународници чинили злочине на КиМ против албанског народа, дакле да дође да се уда баш за њега, за припадника народа који је убијао њен народ ? Не приписујем колективну кривицу, али то је наше бреме.

Па управо вам то говори да она не доживљава већина Албанаца као свој народ, јер су дубоко подељени и мржња према исламу је толико велика, да отац те јадне Албанке је радије спреман да је уда за неког Србина, него за сународника муслимана, који чине огромну већину у Албанији, а поготову на КиМ и МК.

muškarac srbin može sa albankom napraviti ćerku albanku ili ćerku srpkinju, ali sina albanca ne može u biološkom smislu ni teoretski. zašto? jer se Y hromozom koji nosi muški princip prenosi isključivo i samo sa oca na sina.

elem, mlada albanka sa kojom bih se okrenuo životu na selu jeste deo mojih fantazija, ali ne treba biti naivan i zaletati se.
čuo sam par svežih priča kako su neki naši u potrazi za albankama jako loše prošli tamo. jedan je pretučen. drugog prešli. naime, ovog drugog upoznali sa albankom u albaniji, i onda mu rekli plati i dovešćemo ti je, i lik platio ali ga ispalili i nisu je doveli, tužno.

dakle, ponavljam, mladoženje - oprez!

trenutno su mi kao ideja bliskije (ili manje udaljene) ukrajinke, ruskinje, romkinje, jermenke, sirijke, jazidi devojke...
Ето видиш да је могуће и у биолошком и у теоретском смислу да мушкарац Србин направи несрбина, јер довољно је да ти дете роди Ромкиња и оно ће бити Ром.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back