ALBANCI U BJR MAKEDONIJI POZVANI NA REVOLUCIJU

NOCNO VREBALO

Aktivan član
Poruka
1.632
банци у Македонији позвани на револуцију
04. 11. 2012 13:15 | Срна
1
albanci Албанци у Македонији позвани на револуцију

Албанци позвани да сруше македонску власт и створе атничку Албанију (Фото: Вести)

Скопље – Новинска агенција на албанском језику из Скопља ИНА (Iliria News Agency) на својој интеренет страници објавила је колумну у којој Албанце у Македонији позива на револуцију.

„Албански народ у стању бескрајне беде под колонијалном окупацијом у БЈР Македонији, изневерен од политичке елите, мора да преузме судбину у своје руке и не трпи више потчињеност од славомакедонске владе која је тиранска“, наводи се у колумни коју су пренели македонски медији.

У тексту је упућена и порука „свим садашњим сарадницима ове владе који немају свести да делују против насилничке власти“ да ће доћи дан када ће страдати.

„Одбијање и отпор ка овој колонијалној, терористичкој и антиалбанској држави су од виталног значаја за остваривање слободе, и сви људи морају да раде против славомакедонске владе и на крају да остваре право на самоопредељење и деконолизацију, право на референдум за формирање јединствене националне државе, етничке Албаније“, пише аутор Валбона Вардари.

У тексту који је ИНА објавила 31. октобра, а македонски медији данас пренели, закључује се да „албански народ под колонијалном влашћу у Републици Македонији има право на револуцију“ и упућује апел свим Албанцима: „Радите и борите се против славомакедонске колонијалне власти, за ослобађање ваше деце!“.

. . .
Bratoubilacki rat visi o koncu . . .
. . .

Poslednja izmena od moderatora:
Иако ме баш брига за Македонце, свака вест о шиптарима, њиховом незадовољству, позиву на устанке и револуције ми неописиво иду на онај живац. Надам се да ћу дочекати њихов нестанак са Балкана.

Иако ме баш брига за Македонце, свака вест о шиптарима, њиховом незадовољству, позиву на устанке и револуције ми неописиво иду на онај живац. Надам се да чу дочекати њихов нестанак са Балкана.

Na zalost mozda necu doziveti taj dan njihovog nestanka sa mape balkana
ali sam ubedjen da ce se to dogoditi

Иако ме баш брига за Македонце, свака вест о шиптарима, њиховом незадовољству, позиву на устанке и револуције ми неописиво иду на онај живац. Надам се да ћу дочекати њихов нестанак са Балкана.

БЈРМ-овци и Монтенегрини нервирају ме подједнако као и Шиптари!
И једни и други знају колика им опасност од Шиптара и Албанаца прети, они брже боље признају шиптарску тзв. државу Косово. Коме се уопште они додворавају а виде и знају да иду ,,мечки на рупу''.
Уместо да са Србијом и Грчком направе савез за политичко и дипломатско деловање против Шиптара и Албаније, (а злу не требало и војном) и растрче се по свету да објасне намере Албанаца за стварањем Велике Албаније, они их признају као државу.
Сада БЈРМ а ускоро и Монтенегро биће у истој ситуацији као и Србија од 2000-те.
Има ли неке логике да Србија помогне овим двема несрећницама! Па има, дабоме као и када су и Турци гоњени са ових простора.

БЈРМ-овци и Монтенегрини нервирају ме подједнако као и Шиптари!
И једни и други знају колика им опасност од Шиптара и Албанаца прети, они брже боље признају шиптарску тзв. државу Косово. Коме се уопште они додворавају а виде и знају да иду ,,мечки на рупу''.
Уместо да са Србијом и Грчком направе савез за политичко и дипломатско деловање против Шиптара и Албаније, (а злу не требало и војном) и растрче се по свету да објасне намере Албанаца за стварањем Велике Албаније, они их признају као државу.
Сада БЈРМ а ускоро и Монтенегро биће у истој ситуацији као и Србија од 2000-те.
Има ли неке логике да Србија помогне овим двема несрећницама! Па има, дабоме као и када су и Турци гоњени са ових простора.

Евентуална помоћ њима је у ствари помоћ и нама самима. Шиптари су проблем читавог Балкана па и Европе. Да је нешто друго у питању, Србија не треба да се меша.

банци у Македонији позвани на револуцију
04. 11. 2012 13:15 | Срна
1
albanci Албанци у Македонији позвани на револуцију

Албанци позвани да сруше македонску власт и створе атничку Албанију (Фото: Вести)

Скопље – Новинска агенција на албанском језику из Скопља ИНА (Iliria News Agency) на својој интеренет страници објавила је колумну у којој Албанце у Македонији позива на револуцију.

„Албански народ у стању бескрајне беде под колонијалном окупацијом у БЈР Македонији, изневерен од политичке елите, мора да преузме судбину у своје руке и не трпи више потчињеност од славомакедонске владе која је тиранска“, наводи се у колумни коју су пренели македонски медији.

У тексту је упућена и порука „свим садашњим сарадницима ове владе који немају свести да делују против насилничке власти“ да ће доћи дан када ће страдати.

„Одбијање и отпор ка овој колонијалној, терористичкој и антиалбанској држави су од виталног значаја за остваривање слободе, и сви људи морају да раде против славомакедонске владе и на крају да остваре право на самоопредељење и деконолизацију, право на референдум за формирање јединствене националне државе, етничке Албаније“, пише аутор Валбона Вардари.

У тексту који је ИНА објавила 31. октобра, а македонски медији данас пренели, закључује се да „албански народ под колонијалном влашћу у Републици Македонији има право на револуцију“ и упућује апел свим Албанцима: „Радите и борите се против славомакедонске колонијалне власти, за ослобађање ваше деце!“.

. . .
Bratoubilacki rat visi o koncu . . .
. . .

Kolumna u nekim novinama na albanskom jeziku???

E budale.... :dash:

Poslednja izmena od moderatora:
mozda i sutrra... samo trebate da se malo naljutite, ali uzivo, kao sto to radite na internetu i mi cemo od straha nestati sa balkana... ma iz evrope breeeee

Шепуриш се и пувакаш само захваљујући шиптарско-јенкијевској нарко и осталој мафији - АЛИ НИ ТО НЕЋЕ ТРАЈАТИ ДОВЕКА.... шта ћеш после, а???

Шепуриш се и пувакаш само захваљујући шиптарско-јенкијевској нарко и осталој мафији - АЛИ НИ ТО НЕЋЕ ТРАЈАТИ ДОВЕКА.... шта ћеш после, а???

Била је једном тема: ,,ГДЕ ЋЕ АЛБАНЦИ КАДА БУЋНУ АМЕРИКАНЦИ?'' па незнам из којих разлога је стављена под катанац а можда и избрисана.
Стварно, где ће ти силни Албанци?

:mrgreen:
У братској Македонији нема Албанаца.
Тамо су локални Шиптари и Шипци са Космета.
Дође и понеки Шипос из Швајцарске, ради шверца.
А већ сам хиљаду пута рекао да православци на Балкану треба да се припазе...
Срећом, већина не мисли као гомила доконих Србаља на Крсти.

Картарина,није то озбиљно,него због увређености на Македонце.А да ли си приметила да је шиптарска "аргументација" у великој мери само преписана македонска против Срба?

Ne zanima me mnogo politika Makedonije ni vanjska ni unutrasnja, tacnije ne zanima me kakave poteze ce da vuku po diktatu Amerike jer oni svoju politiku i nemaju, samo se pitam sta je sa nama, kako ne uspevamo da se odredimo prema susedima i prestanemo vise da licimo na psa koji laje a ne ujeda i lavezom dizemo buku i izgledamo besni u odnosu na one druge, koji cute ali ne propustaju priliku da zabiju noz u ledja.

Back