ALBANCI SLAVE, POTPUNA EUFORIJA Potpisano je, sklopljen ISTORIJSKI sporazum između Tirane i Prištine!

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.068
https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje...m_medium=Widget&utm_campaign=Content+exchange

Priština i Tirana potpisale su sporazum o ujedinjenju i koordinisanju svojih spoljnih politika koji uključuje i zajedničke ambasade.

573567

Pa red je da cestitamo i Beogradskom Pasaluku na dugogodisnjoj drzavnickoj politici.

Pa znaš kako ako se ujedine Albanija i Kosovo pitanje priznanja postaje nebitno jer mi Albaniju smo priznali odavno i oni su u UN i NATO.

Па није баш то тако лако. Зашто онда силују српске власти да потпишу?

Ne vidim kako Srbija ovo može sprečiti pa i da Putin zavlada sa njom. Granicu Albanije i Kosova kontrolišu Albanci a preko njih Ameri. Ovo je viša sila.

Znam ja da glupanima beogradskopasaluckim na pamet ne pada sa prekinu sve odnose sa Albanijom uvedu sankcije Alb i Kosovu na protok robe i ljudi i ujedno proglase okupaciju Kosova.

To je nemoguca misija za idiote, Vojvodina treba sto pre da se odcepi od tih budala dok je nisu povukli na dno dna sa sobom.

Па није баш то тако лако. Зашто онда силују српске власти да потпишу?
Zato što je aktuelna još uvek nezavisnost Kosova ali ako se Kosovo utopi u Albaniju oko čega će se pregovarati? Šiptari na Kosovu su ukapirali da Srbija nikada neće otvoreno priznati Kosovo i onda im ostaje samo to utapanje i da preko Albanije dodju do UN i NATO.

Znam ja da glupanima beogradskopasaluckim na pamet ne pada sa prekinu sve odnose sa Albanijom uvedu sankcije Alb i Kosovu na protok robe i ljudi i ujedno proglase okupaciju Kosova.

To je nemoguca misija za idiote, Vojvodina treba sto pre da se odcepi od tih budala dok je nisu povukli na dno dna sa sobom.
Kako će tačno Veliku Albaniju oštetiti sankcije od Srbije, kao da se graniče samo sa nama plus imaju izlaz na more pa su u boljoj poziciji.

Pa znaš kako ako se ujedine Albanija i Kosovo pitanje priznanja postaje nebitno jer mi Albaniju smo priznali odavno i oni su u UN i NATO.

Са Албанијом треба прекинути све односе, повући нашег амбасадора и протерати њиховог.

Zato što je aktuelna još uvek nezavisnost Kosova ali ako se Kosovo utopi u Albaniju oko čega će se pregovarati? Šiptari na Kosovu su ukapirali da Srbija nikada neće otvoreno priznati Kosovo i onda im ostaje samo to utapanje i da preko Albanije dodju do UN i NATO.

Како то они да дођу до УН, када је Албанија већ у УН.

То је припајање, територија и коначно можемо без икаквих међународноправних ограничења и да сада упремо прст ко је окупатор !

То је припајање, територија и коначно можемо без икаквих међународноправних ограничења и да сада упремо прст ко је окупатор !
To je sad popularno, pogledaj Rusiju i Krim, jel zaista išta ima da se pregovara oko Krima ako se on utopio u Rusiju? Nije proglasio nezavisnost.

Tako što će Tirana imenovati za ambasadora Albanije kosovskog Albanca.

Back