stawwross
Domaćin
- Poruka
- 4.769
Nemaš pojma ili nisi Srbin,pa provociraš?![]()
pa ti onda ocigledno ima 15g pa ni ne znas sve beopetrolove pumpe pre rata su bile hrvatske INA a to ko sam i sta sam nema veze sa tim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš pojma ili nisi Srbin,pa provociraš?![]()
Ako ćemo tako,Srbija bi trebala da prestane da vam isporučuje struju pa da probate da napravite aranžman sa nekim drugim a takođe i da kupite novu opremu i instalacije.sta je cije, o tome cemo kada dodje vreme. ovo je i odgovor na slaovnkino pitanje.
interesantno je nesto drugo. i pored svih zala koja se cine prema srbima, po nekim frumasima, srbi su radili u toj trafostanici, i siguran samda su primali plate za taj posao.
i nisam citao sta se tamo desavalo, ali ako su odgovorni pustali struju i pored zabrane, onda je normalno da su "isterani" iz trafostanice. i nakon, verovatno nekog sporazuma, vraceni na posao.
sto se mene tice, struja bi se trebala placati, bilo bi u redu da EPS pomognenekako, ali i taj narod da pokaze malo postvanja prema KEK-u i sve ce biti bolje.
sto se mene tice, struja bi se trebala placati, bilo bi u redu da EPS pomognenekako,
pa yebiga batice da si neshto prochitao i da ishta znash znao bi i da je prilikom sukcesije odlucheno da sva nepokretna imovina na teritoriji date republike postaje njeno vlasnishtvo
nisu ni slovenci karadjordjevicima vratili onaj dvorac gde su primali busha niti hrvati odmaralishta koja su gradjena i nashim parama
i tako moze u nedogled
Vidim da lupaš na svakoj temi pa da priupitam jel' to namerno ili imaš neke druge probleme?pa ti onda ocigledno ima 15g pa ni ne znas sve beopetrolove pumpe pre rata su bile hrvatske INA a to ko sam i sta sam nema veze sa tim
e pa batice da si ti nesto procitao znao bi da se sprema tuzba protiv beopetrola i nase vlade zbog tih pumpi...i mozda je objekat nepokretnost a sta je sa tehnikom
Vidim da lupaš na svakoj temi pa da priupitam jel' to namerno ili imaš neke druge probleme?
Ako ćemo tako,Srbija bi trebala da prestane da vam isporučuje struju pa da probate da napravite aranžman sa nekim drugim a takođe i da kupite novu opremu i instalacije.
Elektroprivreda koja proizvodi viškove nema restrikcije,jesi li nekad razmišljao o tome?otkud ti ideja da nam srbija isporucuje struju???
kazu da kada mi ne bi prodavali, bilo bi dovoljno za kosovo. ali je problem da dobar deo ne placa, i onda prodajom nadopunjuju svoje kase. i sada kad je letnje vreme, uobicajena je restrikcija od po par sati za makar 50 % domacinstava. inace ponekad izvozimo u albaniju, ponekad crna gora... onda kupujemo od grka, srba ...
Ma vi ste chudo, jeste li napravili vetrenjachu od kikirikija pa imate i za izvoz?![]()