Albanci planiraju atentat na Jeremića?

• Začetnik teme Začetnik teme klikk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde lepo otvori neku temu koja bi se bavila: zasto toliko zelimo [ne]zavisno kosovo pa da raspravljamo o tome.
na kosovu nema gradjana prvog, drugog ili treceg reda.
sa ovima koje sam naveo, razgovarao sam u sred severnog dela mitrovice.
inace veliki deo kosovara je zeleo nezavisno kosovo i pre nastajanja OVK, tako da ti je ova "provokacija" malo suplja.

Provokacija...?
Ja jednostavno ne bi povjerovao da mi neko kaže da je naišao na šiptara koji na OVK ne gleda blagonaklono.

Na Kosovu demolirana crkva i narodna kuhinja
- Pre 2 sata i 15 minuta

U selu Vrbovac kod Vitine prošle noći su demolirane crkva i narodna kuhinja. Predsednica nevladine organizacije "Majka devet Jugovića" Svetlana Stević izjavila je da je osoblje narodne kuhinje zateklo obijena vrata magacina i kuhinje, kao i demoliranu i opljačkanu crkvu.

"Nešto novca je ukradeno, ikone i krstovi su polomljeni", rekla je Stevićeva, dodavši da je iz narodne kuhinje ništa nije nestalo, ali da je ona prilično demolirana. Portparol Kosovske policijske službe za region Gnjilana Ismet Hašani potvrdio je da su crkva u Vrbovcu i narodna kuhinja opljačkani i demolirani.

"Jutros oko devet sati dobili smo informaciju od Saše Jovanovića, meštanina Vrbovca, da je tokom noći obijena crkva. Prema našim saznanjima odatle je ukradeno između tri i četiri hiljade dinara", rekao je Hašani. On dodao da je policija odmah obavila uviđaj i da je istraga u toku.

siptari ne miruju:confused:

Back